Blog

Maailma syntyy tuhkasta uudelleen kuin Fenix

Ajattelin kirjoitella teille tämän hetken mietteitäni vallitsevasta maailmantilanteesta ja energioista. Jo joulukuun alkupuolella sain välähdyksenomaisen näyn kaapuihin pukeutuneista luurangoista, joista tuli mieleeni kuolema ja vainajahenget. Tähän näkyyn ei kuitenkaan liittynyt minkäänlaista epämiellyttävää tai pelottavaa energiaa. Ajattelin saaneeni jonkinlaisen viestin vanhan päätöksestä, sillä nuo hahmot näyttivät Kuolema-tarotkortin hahmoilta. Tämän jälkeen sattui silmääni eräässä henkisessä foorumissa erään toisenkin näkijän vastaavanlaiset aavistelut. Tänään katselin sitten erään astrologin päivitystä ja hänkin puhui samasta asiasta. Kuoleman viesti merkitsee harvoin fyysistä sellaista, vaikkakin elämän luonteeseen sekin kuuluu ja varmasti ihmishenkiäkin näinä aikoina paljon valoon lähtee. Yleinen viesti kuitenkin jonka tältä kuolemalta sain ei koskenut fyysistä kuolemaa, vaan symbolista sellaista. Tietoisuuden muutokseen nimittäin kuuluu ilmiö nimeltä egon kuolema. Henkisen heräämisen myötä vanha elämä sellaisenaan päättyy. Tiedostamme olevamme jotakin paljon suurempaa kuin pelkkä mieli ja keho. Vanhojen rakenteiden ja uskomusjärjestelmien on kuoltava uuden ja vapaan elämän tieltä. Kollektiivisesti tämä voi merkitä isoja rakenteellisia muutoksia ja yksilötasolla itsen uudelleen määrittelemistä ja monenlaisia henkilökohtaisia muutoksia. Toisille nämä muutokset voivat olla hienovaraisia ja sisäisiä muutoksia esimerkiksi arvomaailmassa, toiset taas käyvät läpi suurempia mullistuksia niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Joka tapauksessa käymme nyt joulukuussa läpi suurta puhdistusta kaikesta vanhasta. Herkimmät voivat aistia energian kohoamisen ja puhdistuksen monenlaisina epämääräisinä fyysisinä ja henkisinä oireina.

Tulkitsen saamani kuoleman viestin hyvänä asiana, sillä siihen liittyi hyvät energiat tällä kertaa. Tuli sellainen tunne, että pitkä haasteellinen jakso olisi vihdoinkin päättymässä. En tiedä vielä miten tämä maailmantilanteessa tulee näkymään ensi vuoden puolella, mutta ainakin sisäisillä tasoilla tunnen pahimman olevan jo ohi. Vanhan kuoleman jälkeen syntyy tuhkasta Fenix. Fenix lintu on pyörinyt mielessäni pohtiessani saamiani tuntemuksia ja vahvistaa transformaation tapahtuneen. Samalla tavalla kuin Fenix, syntyy uusi maailma tuhkasta. Fenix pyhänä lintuna muinais-Egyptin mytologiassa on kuolemattomuuden ja ylösnousemuksen symboli. Fenixin palaminen tulessa taas tuo mieleeni sielun mustan yön prosessin, jossa kaikki vanha poltetaan violetissa liekissä uuden elämän tieltä. Vanhaan palavaan kuuluvat menneisyyden traumat, ehdollistumat, tarinat, haavat, karma jne. kaikki nämä asiat jotka kuuluvat egon rakenteeseen. Toisille maailmantilanne tai henkilökohtaiset menetykset voivat aktivoida vastaavan henkisen prosessin, nykyään yhä useammalle sen tekee kaksoisliekki. Koska liekit ovat tulleet parantamaan toisensa ja auttamaan ihmiskuntaa ylösnousemuksen prosessissa, liittyy tämä ylösnousemuksen aktivoiva vaihe liekkipolkuun sekä todelliseen henkiseen polkuun. Ensi lauantaina kerron prosessista lisää kaksoisliekki-illassa asiasta kiinnostuneille. Toisena teemana käsittelemme anteeksiantoa nopeimpana tienä vapautumiseen.

11.12.2021 on jälleen kaksoisliekkiilta piilotettuna lähetyksenä osallistujille. Olen ottanut tulevan lähetyksen teemaksi anteeksiannon ja uudestisyntymisen. Uudestisyntymisen yhteydessä puhun erityisestä prosessista jonka aktivoiminen on kaksoisliekkien todellinen tarkoitus ja tehtävä.
Teemme lähetyksessä anteeksiantoharjoituksen ja energiaparannusta. Tämä lähetys on erityisesti sinua varten, jos koet hankalaksi päästää irti menneestä, olet kokenut ihmissuhteissasi toistuvia hylkäämisisä, hyväksikäyttöä tai kaltoinkohtelua, koet katkeruutta tai vihaa menneisyydessä tapahtuneen johdosta, ihmissuhteissasi toistuvat epäonnen kaavat, et tunnu millään löytävän kestävää ihmissuhdetta tai koet olevasi kaksoisliekkipolulla.
Ilmoittaudu mukaan lähetykseen alla olevasta linkistä:

Kaksoisliekki-ilta 11.12.2021

Tämän illan teemana anteeksiantaminen ja uudestisyntymä liekkipolulla. Keskustelemme uhritarinoista luopumisen teemasta, tehdään anteeksiantoharjoitus, energiaparannusta ja puhutaan uudestisyntymisestä.
Luvassa ajankohtaista keskustelua kaksoisliekeistä, kanavointia, meditaatio ja korttien nostoa. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä, josta jää tallenne osallistujille. Osallistumismaksu 22€/11€ (vähävaraiset) Hinta sis. alv 24%

Sielusta Vaurauteen

Kuvasin juuri youtubekanavalle uuden videon siitä, miksi oli elämäni paras päätös ottaa lopputili. Moni näyttää olevan tämänhetkisessä maailmantilantessa ajautuneena umpikujaan työelämän alueella. Joillekin lopputili on jo saattanut tulla itsestä riippumattomista syistä, toiset taas haluaisivat irtisanoutua ikävästä työstä, mutta eivät näe vaihtoehtoja oravanpyörälle. Tiedän kyllä tasan tarkkaan miltä tämä tuntuu, sillä olen ollut itsekin useaan otteeseen jumissa ikävässä työssä, samalla tiedostaen, että minun tulisi olla tekemässä jotakin ihan muuta, kuitenkaan tietämättä ihan tarkkaan mitä se muu olisi. Tämän muun löytäminen on vaatinut paljon itsetuntemuksen työtä, mutta sen lisäksi rohkeita päätöksiä irrottautua vanhasta tilanteesta. Maailmantilanteen ollessa se mitä se on tällä hetkellä, moni ajautuu väistämättä risteyskohtaan, jossa on alettava tarkastella uusia vaihtoehtoja.

Olen huomannut vetäväni puoleeni kanssaihmisiä, joilla on haaveita luovasta tai henkisestä työstä hyvinvointialalla. Tästä syystä olen alkanut luomaan tapahtumia ja koulutuksia, joiden avulla voin ohjeistaa ihmisiä paremmin löytämään oman sielun tehtävänsä ja näkemään mahdollisuuksia rajoitteiden sijasta. Olen myös rakentanut erityisen verkkokoulutuksen niitä varten, jotka haaveilevat henkisen alan yrityksestä. Tämä rakentamani verkkokurssi Sielusta Vaurauteen tarjoaa avaimet valotyöyrityksen perustamiseen ja liiketoimintaan niille, oli tarkoituksena sitten kokopäiväinen työ tai lisätulojen hankkiminen. Lisäksi olen käynyt koulutuksessa läpi liiketoimintamallin, jonka avulla voit tehdä työstä erittäin kannattavaa. Olen itse käynyt tien vaikeimman kautta kaikkine sudenkuoppineen, joten tiedän kaikki ne riskit jotka liittyvät yrittämiseen. Tämän lisäksi tiedän minkälaisia henkisen puolen juttuja erityisesti valotyöntekijät käyvät läpi sekä työssä että toimintaa aloitellessa.

Kutsun sinut mukaan tulevaan ilmaiseen zoomiin ensi sunnuntaina 28.11.2021 klo 17.00 alkaen. Kannattaa tulla mukaan mikäli olet kiinnostunut valotyöstä, luovasta työstä, yrityksen perustamisesta tai lisätulojen hankkimisesta. Kannattaa tulla mukaan jos vielä etsit elämäntehtävääsi tai mietit olisiko työelämän alueella muita vaihtoehtoja. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen tapahtumaan täyttämällä tiedot lomakkeella. Käyn tapahtumassa läpi kehittämäni askeleet Sielusta Vaurauteen ja kerron lisätietoa alkavasta koulutuksesta.

Ilmainen Sielusta Vaurauteen live zoomissa su 28.11.2021 klo:17.00 alkaen

Kutsuuko sieluntehtävä henkisyyden tai hyvinvoinnin alalla, mutta et oikein tiedä miten päästä alkuun? Pelottaako yrittäminen ja siihen liittyvä byrokratia? Miten tehdä liiketoiminnasta kannattavaa ja miten manifestoida runsautta suoraan sielusta? Oletko kenties jo yrittäjänä, mutta mietit miten saada lisää asiakkita? Näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksia ilmainen livelähetys. Saat linkin josta pääset mukaan tapahtumaan sähköpostiisi ilmoittautuessasi alla olevasta linkistä:

Vaurauden Avaimet

Olen aloittanut vastaiskuni kollektiivista negatiivista ohjelmointia vastaan kehittelemällä työkaluja uuden maailman vauraustietoisuuteen. Kollektiivissa on tällä hetkellä paljon pelkoa selvitymiseen ja raha-asioihin liittyen. Puutetta ja talouden romahtamista eivät ole ennustelemassa ainostaan valtamedian uutiset, vaan saamme nähdä näitä uhkakuvien maalailuja myös vaihtoehtoisilta kanavilta.

Näkemällä ainoastaan tuhoisat tulevaisuuden uhkakuvat, voimme helposti alkaa manifestoimaan itsellemmekin tarpeetonta kärsimystä ja ylimääräisiä huolia. Minusta tuntuu, että tehtäväni on kiireellisesti  nyt muistuttaa niitä, joita talousasiat huolettavat, että sinun ei tarvitse mennä mukaan näiden uhkakuvien luomiseen.

Suuren kahtijaon aikana, meillä on aina vapaus valinnan mahdollisuuteen. Voimme alistua kohtaloomme tai päättää itse luovamme sen. Negatiivisten uutisten pommituksessa tarvitsemme tilalle rohkaisua, luottamusta ja positiivista ohjelmointia. Oman elämänsä Luoja ei alistu ennalta määrättyyn kohtaloon, vaan päättää olla luomassa itse omaa elämäänsä. Näyttipä tilanne miltä tahansa, voi aina pyrkiä näkemään rajoitusten sijasta mahdollisuuksia. Todellinen olemuksesi on jumalallinen läsnäolo. Ajatukset puutteesta ja omasta arvottomuudesta eivät edusta korkeinta totuutta. Maailmassa on yltäkylläinen määrä ruokaa, rahaa, resursseja ja mahdollisuuksia. Uskoessamme puutteen ajatuksiin, suljemme kuitenkin itseltämme nämä mahdollisuudet pois. Jos taas kieltäydymme uskomasta, tiedostamme sen kuka todellisuudessa olemme ja kykynemme nousemaan rajoitusten matriisin yläpuolelle. Nyt on tullut aika astua todelliseen voimaan ja ilmentää sitä, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi! Voimaannuttaessasi itsesi ja raivaamalla tien ulos rajoitteista, rohkaiset positiivisella esimerkilläsi myös muita luoden toivoa ja valoa maailmaan.

Apuvälineeksi olen rakentamassa Vaurauden Avaimet verkkokurssia juuri nyt.

Vaurauden Avaimet verkkokurssilla autan ohjelmoimaan itseä uudelleen uuden ajan vauraustietoisuuteen. Saat joka viikko sähköpostiisi uuden avaimen sisältäen manifestointivinkin, sieluryhmälle kanavoidun miniluennan raha-asioihin ja runsausaktivaatioäänitteen. Kurssin rakenne on samanlainen kuin aiemmassa Rakkauden Avaimet-verkkokurssissa, mutta olen ottanut yleisön toivomukset tässä huomioon niin, että aloitamme ja lopetamme livelähetyksellä. Sain hyvän ehdotuksen Rakkauden Avaimet-kurssilaiselta, että olisi ollut mukava aloittaa ja lopettaa livenä. Tästä syystä aloitetaan tällä kertaa ilmaisella Vaurauden Avaimet manifestointilivellä tulevana sunnuntaina 31.10.2021. Live alkaa zoomissa klo 18.00 ja mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Voit olla mukana livessä, vaikka et ostaisikaan verkkokurssia, mutta kurssilaisille lähetetään livestä myöskin tallenne. Lisäksi kurssilaisille järjestetään ihan erillinen ylimääräinen vaurausseremonia kurssin päätyttyä.

Mikäli tämä kurssi kutsuu sinua, kannattaa ilmoittautua mukaan nyt, sillä tarjoushinta on voimassa vain 1.11.2021 saakka! Pääset ilmottautumaan kurssille alla olevalla lomakkeella. Mikäli haluat olla mukana pelkästään ilmaisessa livessä, laitan tiedot alapuolelle.

VAURAUDEN AVAIMET VERKKOKURSSI ennakkoilmoittautujan hintaan 88€ (ovh. 118€ tarjous voimassa 1.11.2021 asti!)

Ohjelmoi itsesi runsaustietoisuuteen kuudessa viikossa! Vaurauden avaimet manifestointikurssi on 6 viikkoa kestävä kurssi, joka sisältää kerran viikossa sähköpostitse lähetettävän kurssipostin, jossa videomuotoinen miniluenta vauraustietoisuuteen, kanavoitu runsausaktivaatioäänite ja viikon manifestointivinkki. Bonuksena kurssiin kuuluu erikseen lähetettävä vaurausseremonia zoomissa.  Kurssi alkaa alustavasti 3.11.2021. Täytä tiedot lomakkeella, niin saat tarkemmat tiedot ja maksutiedot sähköpostiisi.

Ilmainen Vaurauden Avaimet manifestointilive zoomissa sunnuntaina 31.10.2021 Klo: 18.00-19.30

Tule mukaan ilmaiseen zoomlähetykseen manifestoimaan kanssani vaurautta! Kerron lähetyksessä uuden ajan vauraustietoisuudesta ja manifestoinnista. Saat selville kuinka voit astua todelliseen voimaasi, luopua puutteen ajatuksista ja rajoittavista ohjelmoinneista, ilmentäen kaiken tarvitsemasi uuden ajan vauraustietoisuudesta käsin. Vahvistetaan yhteistä vaurausvirtausta energeettisen runsausaktivaation avulla. Kerron vinkkejä vaurauden manifestointiin ja kuinka voin auttaa sinua ohjelmoimaan itsesi vauraustietoisuuteen Vaurauden Avainten avulla tulevassa. Ilmoittaudu mukaan lähetykseen alla olevasta linkistä.

Jumalten Oraakkeli

Moni on kysellyt jo kiinnostuneena uusista oraakkelikorteista, jotka ovat minulla serkkuni kanssa vasta valmistusvaiheessa. Vielä en kuitenkaan osaa sanoa korttipakan valmistumisajasta tai hinnasta yhtään mitään. Toinen vuosi lähti juuri käyntiin korttiprojektissa ja tällä hetkellä valmiina on 12 korttia. Ajatuksena oli, että pakkaan tulisi ainakin 44 korttia. Teemme näitä kortteja 1 kuva ja kanavointi kuukaudessa, joten vielä menee usempi vuosi ennenkuin kortit saadaan valmiiksi. Samalla kun korttiprojekti etenee, on kuitenkin mahdollista tilata Jumalten Oraakkeli- Opas saamelaiseen mytologiaan verkkokurssi, jossa saat kuukausittain sähköpostiisi uuden vastavalmistuneen kuvan ja kanavoinnin, jotka päätyvät korttien valmistuttua pakkaan ja opaskirjaan. Kuvan ja kanavoinnin lisäksi tulen jakamaan verkkokurssilla kattavaa tietoa saamelaisesta mytologiasta, luonnosta ja eläimistä. Koen tämän kurssin olevan tärkeä keino lisätä tietoa saamelaisesta kulttuurista ja luonnosta. Toimiessani vuosia hyvinvoinnin ja henkisen alan kentällä, olen havainnut henkisissä piireissä olevan kiinnostusta alkuperäiskansoihin ja kulttuureihin. Intiaanit tuntuvat kiinnostavan, mutta harvalla tuntuu olevan tietämystä Suomen omasta alkuperäiskansasta. Olen ihmetellyt, miksi Amerikan intiaanit kiinostavat, mutta saamelainen kulttuuri ei. Räikein esimerkki tästä oli muutamassa henkisessä ryhmässä levinnyt musiikkivideo. Tätä kappaletta kehuttiin vuolaasti ja sen kerrotiin erityisesti koskettavan. Huomasin kuunneltuani kappaleen, sen olevan vanha saamelainen perinnejoiku Normo Jovnna. Kyseessä oli alla oleva musiikkivideo, jota esiteltiin Pohjois-Amerikan intiaanien musiikkina. Laitoin oikaisupyynnön heti asian huomattuani videon tekijälle ja sittemmin videon kommenttikenttään onkin ilmestynyt tämä teksti:

” On the first album, the song ”Circle Dance” was presented as a native American chant, however the main vocals are an authentic Sami yoik (”Normo Jovnna” by Terje Tretnes)” Ensimmäisellä albumilla laulu esiteltiin alkuperäisenä Pohjois-Amerikkalaisena lauluna, vaikka päälauluosiot ovat Terje Tretnesin autenttista saamelaista joikua. Remasteroidussa perinnejoiussa ei siis laula Amerikan intiaani, vaan saamelainen. Normo Jovnna on henkilökohtainen joiku kertoen Normo Jovnnasta, Karasjoelta kotoisin olevasta karhunmetsästäjästä, joka selviytyi onnekkaasti karhun hyökkäyksestä. Piera Balto levytti Normo Jovnnan ensimmäistä kertaa 1978. Terje Tretnesin versio äänitettiin Hollantilaisella radio- ja tv-kanavalla ja sitä käytettiin ”Sacred Spirit” levyllä anteeksipyytelemättä. Tämä selitys löytyy alla olevan videon kommenttikentästä. Normo Jovnna on varmastikin jokaiselle saamelaiselle tuttu perinnejoiku ja uskon että, en ole ensimmäisen jossa asia herättää närkästystä, vaikkakin Sacred Spirit albumin tuotosta on kerrottu osan menevän hyvään tarkoitukseen Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen oikeuksia puolustavalle voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle. Intiaanien kanssa tällä levyllä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä. Olen nähnyt natiivien myös itse pahoittelevan kappaleen varastamisasiaa esim. Áigin version kommenttikentässä: ”Greetings Sami from Northern Europe. Much apologies from the Blackfoot in western Canada, we know this song isn’t First Nation in origin. We are not stealers of other cultures. We have them new age hippies here who incorporate all pagan cultures and pass it off as authentic First Nation culture and music. Makes it even worse when many of my own people believe the Sami stole lol. But the language isn’t even First Nation. My apologies and much respect from across the pond. ” Terveiset saamelaisille Pohjois-Euroopassa. Anteeksipyynnöt Mustajaloilta Länsi-Kanadasta, tiedämme ettei tämä laulu ole alkuperäiskansamme. Me emme ole toisten kulttuurien varkaita. Tiedämme, että ne olivat new-age hippejä, jotka kaupallistivat kaikki pakanakulttuurit ja siirsivät ne eteenpäin autenttisena alkuperäisten intiaaniten kulttuurina ja musiikkina. Vielä pahempaa on se, että osa omasta kansastani luulee saamelaisten omineen tämän kappaleen, vaikka kieli ei edes ole intiaanien. Anteeksipyynnöt lahden toiselta puolelta.

New Age kentällä toimivana suomalaissaamelaisena, haluan omalta osaltani olla herättämässä keskustelua kulttuurillisesta omimisesta. Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään sitä vastaan, että joku muu kuin natiivi saamelainen esittäisi saamelaisia joikuja tai ottaisi niistä vaikutteita omaan musiikkiinsa. Olisi kuitenkin aiheellista mainita joiun alkuperä ja antaa tunnustus sinne, mihin se oikeasti kuuluu. Taiteilijana tiedän, että luovuutta ei voi ammentaa tyhjästä, vaan siihen etsitään inspiraatiota aina jostakin. Tästä syystä en pidä pahana sitä, että esimerkiksi muotisuunnittelijat tai taiteilijat ottavat vaikutteita alkuperäiskansojen kulttuureista. Suora kopionti ja omaksi väittäminen on kuitenkin täysin eri asia. Tällaista kopiointia ja omaksi väittämistä tapahtuu kuitenkin edelleen myös lapin matkailussa. Saamenpuvuista ja käsitöistä tehdään halpoja kopioita, joita markkinoidaan turisteille aitona tavarana tai esitetään saamelaista naamiaisasu päällä. Kulttuurillisesta omimisesta herännyt keskustelu on tuonut kuitenkin myös varjopuolia mukanaan. Tästä on puhuttu aitojen saamelaisten käsitöiden kohdalla. Turistit eivät kuulemma enää uskalla ostaa käsitöitä, koska eivät tiedä onko heillä oikeutta niitä käyttää. Toisaalta ajattelen myös käsitöiden kalliin hinnan olevan tähän syynä. Olemme tottuneet siihen, että Kiinasta saa halvalla. Samalla osallistutaan toisenlaiseen hyväksikäyttöön ostamalla epäeettisesti tuotettuja hyödykkeitä.

Jumalten Oraakkeliin olen kerännyt tietoa sekä saamelaisesta että suomalaisesta mytologiasta. Olen käynyt läpi myös löytämiäni yhtymäkohtia kreikkalaiseen mytologiaan ja astrologiaan. On ollut kiintoisaa havaita, että samat arkkityyppiset jumalolennot toistuvat kaikissa kulttuureissa. Olen myös kanavoinut jokaisen Jumalten Oraakkeli-verkkokurssissa ilmestyvän kortin tekstin aikaan sopivaksi. Samalla tavalla taitelija on maalannut kortit siinä järjestyksessä, mikä kulloinkin resonoi. Jumalten Oraakkeli toimii siis samalla eräänlaisena kuukausiennusteena edesmenneen energiakalenterin tapaan. Verkkokurssi tulee sisältämään paljon ajankohtaisia viestejä ja tervehdyksiä, jotka eivät tule päätymään valmiiseen korttipakkaan, joten kannustan tilaamaan oraakkelin, vaikka suunnittelisitkin korttipakan ostoa vasta myöhemmin.

Jumalten Oraakkeli- Opas mytologiaan 44€ 6kk tai 88€ 12kk

Olen valmistamassa saamelaisia oraakkelikortteja serkkuni Alrik Palton kanssa, joka maalaa korttien upeat kuvat. Valmistusprosessista syntyi verkkokurssi nimeltään Jumalten Oraakkeli-opas saamelaiseen mytologiaan. Saat sähköpostiisi valintasi mukaisesti joko 6 tai 12 kurssipostia, joista jokainen sisältää yhden kuvan, kanavoinnin joka tulee valmistuvan korttipakan opaskirjaan sekä lisäksi kattavaa tietoa saamelaisesta mytologiasta. Kortteja koko pakkaan tulee ainakin 44 kpl, mutta sinulla on nyt mahdollisuus tilata Jumalten Oraakkeli sähköpostiisi joko kuudeksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Saat joko 6 postia hintaan 44€ tai 12 postia kuvineen hintaan 88€. Hinnat sisältävät alv 24%.Tilaa Jumalten Oraakkeli alla olevasta linkistä:

Kehon puhdistus avaimena tietoisuuteen

Olen aloittanut jo valmistautumisen tulevaan kruunuchakratyöpajaan puhdistautumisen merkeissä. Tiistaina aloitin uudestaan hedelmäpaaston, jota kokeilin viime kesänä saatuani vinkin siihen Arianna Aunonilta. Arianna on huippuluokan ravintovalmentaja, johon olen tutustunut Aphrodite yliopistossa ollessamme samassa koulutuksessa. Hän on lanseerannut Body Awakening (kehoherääminen) nimisen valmennusohjelman, joka on auttanut satoja naisia pääsemään irti lääkityksistä ja ylipainosta.( Jos haluat tutustua hänen työhönsä, löytyy häneltä englanninkielinen youtubekanava https://www.youtube.com/c/AriannaAunon ja nettisivu https://www.ariannaaunon.com/ josta löytyy lisätietoa.)
Joka tapauksessa, inspiroiduin tuosta hedelmäpaastoajatuksesta viime kesänä, kun hän kertoi, kuinka oli puhdistanut kehostaan valtavan määrän loisia, limaa ja tunnetukoksia tuon paaston avulla. Hän kertoi, että tuo paasto avaa tietoisuuden kokonaan ja vahvistaa feminiisen energian virtausta.
Minulle oli tullut mieleeni muutenkin intuitiivisesti pitää muutaman päivän hedelmäkuuri jo ennenkuin kuulin tästä hommasta häneltä, joten ajattelin tietysti johdatuksen olevan kysymyksessä. Loishäätö oli minua kiinnostanut pitemmän aikaa ja olen tehnyt säännöllisesti loishäätöä yrteillä, kuten juomalla koiruohoteetä , vahvaa minttuteetä ja käyttämällä Young Livingin Detoxyme kapseleita, neilikkaöljyä ja frankisensiä. En ole kuitenkaan huomannut kehosta tulleen ulos mitään, kuten Arianna kertoi saaneensa pitkän madon ulos kehosta.
Viime kesänä kokeilin muutaman päivän hedelmäpaastoa, mutta se tuntui ihan liian rankalta. Luulen että asiaan vaikutti hellekeli ja se ettei paastolla käytetä suolaa lisämunuaisten puhdistamisen takia. Toinen juttu mikä varmaan teki paastosta liian rankan myös, oli se, että olin juonut ennen sitä kahvia. Ajattelin ettei se 2 pikkukuppia luomukahvia aamuisin olisi niin paha juttu, mutta sittemmin kun olen kahvinjuonnin lopettanut, olen huomannut sen olevan itselleni tosi vahvan stimulantin ja myrkyn. Meillä on suvussa kofeiiniyliherkkyys ja sen lisäksi olen tutustunut sittemmin kofeiinin haitoista kertoviin tieteellisiin tutkimuksiin, joita kahvilobbarit koettavat pitää piilossa valtamedialta.
Tätini inspiroimana siirryin juomaan kofeiinitonta kahvia. Ruohonjuuressa on esimerkiksi myytävänä useita eri luomulaatuja kofeiinitonta kahvia ja ihan peruskaupastakin löytyy relax kultakatriinaa. Tuo relaxkahvi ei ole luomua, mutta siitäkin on poistettu kofeiini kemikaalien sijasta vesihöyrytysmenetelmällä, joten se paremman puutteessa menettelee. Huomasin tuon kofeiinittoman kahvin ajavan helposti saman asian. Pää ei tullut kipeäksi, mutta jalat olivat kipeänä viikon. Väsymys pakotti lepäilemään tavallista enemmän, mutta se oli mielestäni pelkästään positiivinen asia, sillä olen kärsinyt vuosia ylikierroksista, enkä ole pystynyt nukkumaan esimerkiksi päiväunia, vaikka olisin kuinka väsynyt. Tuon asian muutti kofeiinin poisjättäminen ihan päivässä, joten enpähän taida enää kahvinjuontiin palata. Tiistaina aloitin hedelmäpaaston uudelleen ja jätin pois myös tuon kofeiinittoman kahvin. Aamulla olen juonut lämmintä vettä sitruunalla ja yön yli liotettuja pellavansiemen-luumuvettä suolen toimintaa edistämään. Olen tehnyt aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi smoothiekulhon, johon olen laittanut luomubanaania, vadelmia, mustikoita, luomuomenia, luomuappelsiinimehua ja kookosöljyä. Päälle olen ripotellut lisäksi kookoshiutaleita ja mantelirouhetta. Lisäksi olen syönyt hieman kuivattuja ja tuoreita hedelmiä. Yrttiteetä on tullut niinikään latkittua aika monta kuppia päivässä. Juomavedessä olen käyttänyt puhdistamon elektrolyyttijauhetta nesteytykseen suolaa korvaamaan ja se on ollut toimivan tuntuinen juttu. Maksan puhdistukseen ja irtipäästöön olen käyttänyt jonkin aikaa jo Young Livingin release-öljysekoitusta, joka on tähän tarkoitettu. Release-öljyä hierotaan laimennusöljyn kanssa maksan alueelle. Lisäksi tuoksuttelen releasea diffuuserissa. Suosittelen release-öljysekoitusta erityisesti jos haluat päästää irti vihan ja ärtymyksen tunteista, muista negatiivisista tunteista ja puhdistaa maksaa johon tällaiset tunnetukokset kertyvät. (Jos olet kiinnostunut YL tuotteista, niitä voi tilata kauttani asiakashintaan tai liittyä suoraan jäseneksi https://www.youngliving.com/vo/#/enroll/starter-kits)
Nyt minulla on kolmas päivä tätä hedelmäkuuria menossa ja koetan jatkaa tätä ainakin sunnuntaihin asti. Olo on ollut melko hyvä ja kevyt, mutta huomaan selkeästi detoxoiretta. Ihon kautta on alkanut näppylää pukkaamaan ja välillä koittaa päätäkin vähän särkeä. Se on kyllä helpottanut tuota elektrolyyttivettä juomalla. Tietoisuus tuntuu olevan paremmin auki, sillä aamumeditaatiossa näkyivät värit selkeämmin. Ajattelinkin, että tällainen paasto toimii nyt hyvänä valmistautumisena sunnuntain lähetykseen. Kruunuchakran aktivoimiseen kun sopii kevyt kasvisruoka sekä paasto samoin kuin kolmannelle silmällekin. Lähinnä minua on kuitenkin motivoinut tuo ajatus solutason puhdistuksesta josta olen hiljattain kuullut muidenkin puhuvan. Monet terveystietäjät sanovat ettei lisäravinteiden käytöstä ole esimerkiksi hyötyä jos solutason puhdistusta ei ole tehty ja tähän solutason puhdistukseen on suositeltu alkaalista kasvispitoista ruokavaliota. Itse olen lähes kaikkiruokainen, mutta en syö vehnää enkä valkoista sokeria. Suosin myös luomua ja lähiruokaa. Kokemuksen mukaan minulle tuntuu sopivan parhaiten veriryhmäni 0+ mukainen vähähiilihydaattinen ruokavalio. Siitä huolimatta pyrin tekemään näitä puhdistuskuureja silloin tällöin jolloin syön vain kasvisvoittoisesti tai teen mehupaaston. Mehupaastoista hyväksi havaittu on ollut tuo vogelin mehupaasto.
Puhdistusta tehostamaan kävin tänään turvesaunassa. Sauna oli siis ihan normaali, mutta turvetta naamaan ja nahkaan, ja rosmariiniöljyä löylyveteen.
Tulevassa työpajassa kruunuchakralle, teemme henkisiä harjoituksia, lauletaan parannuslauluja, meditoidaan ja mantrataan. Kutsutaan paikalle enkelit, oppaat ja valomaailman auttajat ja pidetään energiat korkealla. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, klikkaa linkkiä alapuolella niin nähdään sunnuntaina! Voit myös katsoa tallenteen myöhemmin, mikäli et pääse osallistumaan reaaliajassa.
Tietoisuuden valo-työpaja kruunu-chakralle suorana lähetyksenä verkossa 3.10.2021 klo:17.00-19.0033€
Lähetyksessä käymme läpi kruunuchakraan ja tietoisuuteen liittyviä asioita. Saat selville miten avartaa tietoisuutta ja avata kruunuchakraa. Kun kruunu on auki ja tasapainossa, olemme yhteydessä itseemme, muihin ja koko luomakuntaan, epätasapainon johtaessa eristäytymiseen, eksistentiaaliseen yksinäisyyteen ja epätoivoon. Stressaavat ympäristöt, traumat, erillisyys ja ego sulkevat kruunuchakraa kun taas henkiset harjoitukset avaavat. Kruunuchakraan liitetään tietoisuus, yhteys jumalalliseen, sieluun, todelliseen itseen, enkeleihin ja oppaisiin. Sulkeutuneesta chakrasta kertoo henkisyyden ja jumalallisen kieltäminen, erillisyys, pelot ja epäilykset. Chakratyöpajassa käyn läpi harjoituksia tietoisuuden avartamiseksi. Kerron mitkä asiat sulkevat ja avaavat kruunuchakraa. Tulevassa Tietoisuuden valo-chakratyöpajassa käydään läpi kruunuchakran asioita, lauletaan parannuslauluja, otetaan yhteyttä enkeleihin, oppaisiin ja korkeampaan itseen ja teemme parannusta ja henkisiä harjoituksia seremonian muodossa.

Mikäli haluat olla mukana Tietoisuuden valo- työpajassa 3.10.2021 klo:17.00-19.00, voit tulla mukaan 33€ kertamaksulla. Ilmoittaudu tästä: