Tulevia tapahtumia

CHAKRAT-verkkokurssi pyörii nonstoppina! Ilmoittaudu mukaan nyt! 
Mitä ovat kehomme energiakeskukset eli chakrat ja miten voin edesauttaa niiden tasapainoista toimintaa?
Chakrat-verkkokurssi sisältää 7 kurssipostia+ ylimääräisen tiivistelmäpostin, jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit opiskella omassa tahdissa. Jokainen kurssiposti sisältää kurssikirjeen, videoluennon aiheesta sekä jokaiselle chakralle tarkoitetun ohjatun meditaation. 
Ensimmäisen kurssipostin aiheena on Juurichakra. Juurichakra on yhteytemme Äitimaahan. Postissa kerron mitä kaikkea juurichakraan liittyy, minkälaisia ongelmia voi ilmetä juurichakran epätasapainosta ja miten voit vahvistaa ja puhdistaa juurichakraa.
Voit tilata joko yhden postin kerrallaan hintaan 15€ tai kaikki 7 postia kerralla hintaan 84€. Ilmoittaudu sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com
Kurssia tukemaan voit myös tilata kukkatippasekoituksia chakroille. Kurssin tilaajalle Arktisen Heimon kukkatipat 20€/kpl tai koko 7 chakran sarja yhteishintaan 120€

Chakrat verkkokurssin esittely youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=jvjoHX_6Xro

Parannustapahtuma livelähetyksenä 16.7 klo:18.00-19.30 Aiheena Riippuvuudet

Tulossa Sinin ja Soma Kertun Parannustapahtuma livelähetyksenä 16.7.2019 klo 18.00-19.30. Aiheena Riippuvuudet. Tapahtuman hinta 10€. Ilmoittautumiset 16.7 klo 17.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sini.sieppi@gmail.com. Saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan. 
Tapahtuma striimataan piilotettuna lähetyksenä osallistujille. Luvassa parantavan energian välitystä, äänihoitoa, kanavointia ja keskustelua päivän aiheesta Riippuvuudet. 
Tässä tapahtumassa on mahdollista tuoda parannukseen mikä tahansa riippuvuus oli sitten kysymyksessä läheisriippuvuus, päihdeongelma, tunnesyöminen, myrkylliset ihmissuhteet tai joku muu sinua vaivaava riippuvuuteen liittyvä ongelma mistä olet valmis luopumaan.

Lääkinnälliset kasvit ja kesäjuhla Kouvolassa 19.7-21.7.2019.

Olen mukana paikan päällä avustajana ja tekemässä tulkintaa. Lisätietoa ja ilmoittautumistiedot tapahtumasta saat alla olevasta lomakkeesta.
https://rakkaudentahtiry-lv.creamailer.fi/survey/answer/9f8ikmfor5ui3

Luonnonmestarit auttaa Vapaudu Vanhoista Valoista Livelähetys 22.8.2019 Klo:18.00-19:30

Anu ja Sini pitävät 22.8.2019 seremonian, jossa on mahdollisuus vapautua vanhoista valoista. Ilmottaudu mukaan tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkok… Lähetä meille seremoniaa varten kirje, mistä valoista tai negatiivisista energioista tahdot vapautua. Kirje poltetaan seremoniassa vapautumisen merkiksi. Kirje täytyy olla käsin kirjoitettu. Lähetä se viimeistään 18.7.2019 osoitteeseen Rakkaudentähti Ry Kalasatamantie 8 95220 Simoniemi

12 Mantraa meditaatiokurssi verkossa alkaa 31.8.2019

Tulossa 12 Mantraa meditaatioverkkokurssi 31.8.2019 alkaen. Kurssiin sisältyy 12 livelähetystä 12 kuukauden ajan sekä kirjallinen kanavointi. Jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä klo 19.00 esittelen uuden mantran livelähetyksessä, joka sisältää alustuksen ja noin tunnin mittaisen mantrameditaation. Lähetyksestä jää tallenne katseltavaksi myöhemmin ja voit mantrata tätä samaa mantraa koko kuukauden ajan. 
Kurssi sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen kirjallisen kanavoinnin joka toimitetaan vuoden aikana ilmoittautumisjärjestyksessä. Kanavointi sisältää juuri sinulle sillä hetkellä sopivan informaation. 
Kurssin kokonaishinta on 199€. Voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä tai voit sitoutua maksamaan kurssista 22€/kk. Vähävaraisen alennus kurssista on -10%.
Ilmoittautumiset sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

blueangeltarot.com suosittelee:
http://www.rakkaudentahti.fi