Tulevia tapahtumia

Kaksoisliekki-ilta 22.11.2022 klo 19.00-20.30

Tämänkertaisen illan teemana traumakemia ja kaksoisliekit. Monikin saattaa kaksoisliekkipolulla epäillä olevansa liekin sijaan traumakiintymyssuhteessa. Illan lähetyksessä käyn läpi miten liekkisuhde eroaa traumakiintymyssuhteesta ja miten toimia kummassakin tapauksessa. Tulevassa lähetyksessä kanavoin viestit suoraan osallistuvalle sieluryhmälle ja tehdään kohdennettua energiaparannusta. Vastaan katsojien kysymyksiin reaaliajssa. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä, josta jää tallenne osallistujille. Osallistumismaksu 22€/11€ (vähävaraiset) Hinta sis. alv 24%

Täydenkuun Taikapiiri suorana lähetyksenä verkossa 8.12.2022 klo:18.00-19.30

Tervetuloa täydenkuun taikapiiriin! Täydenkuun aika on hyvää aikaa vanhasta irtipäästämiselle. Tällä kertaa täysikuu on merkuriuksen hallitsemassa kaksosten merkissä tuoden esille kommunikaation teeman. Tämä täysikuu työskentelee mielen alueella auttaen löytämään ne ideat ja tavoitteet joita on hyödyllistä lähteä toteuttamaan. Täysikuu valaisee sen mihin uskomme ja mihin haluamme kohdistaa intohimomme. Autenttisuus ja totuudenmukaisuus ovat päivän sanoja. Kuu on yhtymässä perääntyvään marsiin, joten haasteena voi olla ärsyyntyminen, turhautuminen ja konfliktiherkkyys. Päästetäänkin tällä kertaa irtipäästön taian avulla näistä turhista ärtymyksistä, turhautumisista ja huolista. Tehdään uudelleenorganisointimeditaatio jossa pyritään tuomaan esille ne tavoitteet joihin on nyt tarkoituksenmukaista sitoutua ja mitä aiemmin epäonnistunutta yrittää uudelleen. Lopuksi kutsutaan tilalle tasapainoa, harmoniaa ja rakkautta taian avulla tuomaan joulumieltä ja hyviä asioita tulevaan vuoteen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiseen rituaaliin. Mikäli et pääse seuraamaan lähetystä reaaliajassa, voit katsoa tallenteen myöhemmin. Osallistumismaksu 15€/10€ (vähävaraiset). Ilmoittaudu täyttämällä lomake tästä:

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJEENI ALLA OLEVASTA LINKISTÄ NIIN SAAT ILMAISEN PDF-PAKETIN 18 VINKKIÄ VAURAUDEN MANIFESTOINTIIN SÄHKÖPOSTIISI: