Tulevia tapahtumia

Kevätpäiväntasauksen manifestointirituaali 20.3.2023 suorana lähetyksenä verkossa klo 18.00-19.30

Tervetuloa mukaan kevätpäiväntasauksen manifestointirituaaliin. Kevätpäiväntasaus symboloi uuden kasvua, hedelmällisyyttä ja uusia mahdollisuuksia, joten se on energeettisesti mahtava päivä manifestointia varten. Tulevassa rituaalissa koristellaan yhdessä hedelmällisyysalttari Jumalatar Ostaran kunniaksi, kylvetään unelmien siemenet, rummutellaan, meditoidaan ja lauletaan parannuslauluja. Unelmiemme siementen kylvämiseksi voit hankkia ennen lähetystä valmiiksi kukkaruukun, multaa ja valitsemasi kasvin siemeniä. Kylvökasviksi voit intuitiivisesti valita sinua kutsuvan kasvin joka edustaa sinulle toivomiasi ominaisuuksia. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä verkossa osallistujille. Lähetyksestä jää tallenne myöhempää käyttöä varten. Osallistumismaksu on 18€/14€ (vähävaraiset) Hinta sis. alv 24%. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Kaksoisliekki-ilta 22.3.2023 suorana lähetyksenä verkossa klo 19.00-20.30

Tämänkertaisen kaksoisliekki-illan teemana on feminiinienergia liekkipolulla. Kerron lähetyksessä miten liekkimatka aktivoi feminiinienergiaa ja kundaliini Shaktia ja mitkä asiat kertovat tästä muutoksesta. Kerron vinkkejä feminiinienergian ja luovuuden elvyttämiseksi ja kerron miten feminiininen parannuksen menetelmä toimii. Tehdään lähetyksessä myös energiaparannusta pyhälle feminiinille. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä verkossa osallistujille. Lähetyksestä jää tallenne myöhempää käyttöä varten. Osallistumismaksu 22€/11€ (vähävaraiset) Hinta sis. alv 24%

Täydenkuun Taikapiiri suorana lähetyksenä verkossa 7.3.2023 klo:18.00-19.30

Tervetuloa täydenkuun taikapiiriin! Täydenkuun aika on hyvää aikaa vanhasta irtipäästämiselle. Tällä kertaa täysikuu on neitsyen merkissä tuoden tietoisuuteen uusia asioita. Täysikuu neitsyessä auttaa tuomaan selkeyttä siihen mikä tällä hetkellä toimii ja mikä ei. On hyvä aika löytää uusia ratkaisuja, vahvistaa yhteyttä kehoon ja luontoon, tehdä terveellisiä elämäntapamuutoksia, yksinkertaistaa elämää ja hoitaa pikkuasiat kuntoon. Täydenkuun taikapiirissä tehdään tuttuun tapaan irtipäästön rituaali ja täydenkuun rumpumatka. Vahvistetaan kiitollisuuden energiaa kiitollisuusharjoituksen avulla ja tehdään tasapainon sekä harmonian taika.Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiseen rituaaliin. Mikäli et pääse seuraamaan lähetystä reaaliajassa, voit katsoa tallenteen myöhemmin. Osallistumismaksu 15€/10€ (vähävaraiset). Ilmoittaudu täyttämällä lomake tästä:

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJEENI ALLA OLEVASTA LINKISTÄ NIIN SAAT ILMAISEN PDF-PAKETIN 18 VINKKIÄ VAURAUDEN MANIFESTOINTIIN SÄHKÖPOSTIISI: