Tulevia tapahtumia

HOX!!!CHAKRAT-verkkokurssi nyt tarjoushintaan -15% vain 71,40€!!! Tilaa nyt! 

Mitä ovat kehomme energiakeskukset eli chakrat ja miten voin edesauttaa niiden tasapainoista toimintaa?
Chakrat-verkkokurssi sisältää 7 kurssipostia+ ylimääräisen tiivistelmäpostin, jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit opiskella omassa tahdissa. Jokainen kurssiposti sisältää kurssikirjeen, videoluennon aiheesta sekä jokaiselle chakralle tarkoitetun ohjatun meditaation. Tilaa nyt niin saat lisäksi kahdeksannen tiivistelmäpostin ja ylimääräisen meditaation kaikille chakroille!!!
Voit tilata joko yhden postin kerrallaan hintaan 15€ tai kaikki 7 postia kerralla hintaan 71,40€ (ovh.84€). Ilmoittaudu sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

Chakrat verkkokurssin esittely youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=jvjoHX_6Xro

SININ JA SOMA KERTUN ENKELI-ILTA KRISTALLISALILLA OULUSSA (Hintantie 11) 28.10.2019 KLO: 18.00-20.30

Sydämellisesti tervetuloa Soma Kerttu Kuosmasen ja Sini Siepin Enkeli-iltaan.

Tässä syvästi hoitavassa tilaisuudessa pääset nauttimaan rakkaudellisista enkelienergioista musiikin, (Enkelisävellyksiä, intuitiivista laulua ja rummutusta) ääniparannuksen, kanavoinnin, enkeliviestien ja yksilöllisten hoitojen välityksellä.

Nostamme myös enkelikortteja ja päätämme tilaisuuden enkelimeditaatioon ja loppurentoutukseen. Ota mukaan oma makuualusta ja esim. istuintyyny halutessasi.

Oviraha 20/15€ (jäsenet ja vähävaraiset) (ILMOITTAUDU)

SUURI SUOJAUS- JA PUHDISTUSSEREMONIA LIVELÄHETYKSENÄ YOUTUBESSA 2.10 KLO: 18.30-20.30

Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com. Osallistumismaksu 10€. Mikäli et pääse seuraamaan tapahtumaa reaaliajassa, voit katsoa tallenteen myöhemmin samasta linkistä. Linkki josta pääsee seuraamaan tapahtumaa lähetetään sähköpostitse Ilmoittautuneille.
  Luvassa keskustelua päivän aiheesta, joka on tällä kertaa Suojaus ja Puhdistus. Käymme läpi kodin ja energiakehon puhdistukseen ja suojaamiseen liittyviä ohjeita, välitämme hoitoa ja ääniparannusta, parannuslauluja, kanavointia, nostetaan kortteja ja vastaamme kysymyksiin chatin kautta. 💕

12 Mantraa meditaatiokurssi verkossa alkanut 31.8.2019 , mutta vielä ehdit mukaan! Saat jo lähtetetyn ensimmäisen tallenteen heti sähköpostiin.

Tulossa 12 Mantraa meditaatioverkkokurssi alkanut 31.8.2019 . Kurssiin sisältyy 12 livelähetystä 12 kuukauden ajan sekä kirjallinen kanavointi. Jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 19.00 esittelen uuden mantran livelähetyksessä, joka sisältää alustuksen ja noin tunnin mittaisen mantrameditaation. Lähetyksestä jää tallenne katseltavaksi myöhemmin ja voit mantrata tätä samaa mantraa koko kuukauden ajan. 
Kurssi sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen kirjallisen kanavoinnin joka toimitetaan vuoden aikana ilmoittautumisjärjestyksessä. Kanavointi sisältää juuri sinulle sillä hetkellä sopivan informaation. 
Kurssin kokonaishinta on nyt vain 144€ (ovh.199€). Voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä tai voit sitoutua maksamaan kurssista 15€/kk.
Ilmoittautumiset sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

Ilon Valkeat hyvinvointimessut Oulussa 5.10 klo: 10.00-17.00

Olen mukana tekemässä tarottulkintaan. Voit varata ajan tulkintaan myös ennakkoon sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINGIN SUOMALAISELLA YHTEISKOULULLA 12.10-13.10.2019

Olen mukana Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä Deva Valosanan kanssa. Tarottulkintaa ja Arktisen Heimon tuotteita!!! Meidät löytää paikalta numero 211 toisesta kerroksesta!

blueangeltarot.com suosittelee:
http://www.rakkaudentahti.fi