Myytävät tuotteet

KÄSINTEHDYT VOIMAKORUT PORONLUUSTA JA NAHASTA hinta(+postikulut 4,90€) Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

KÄSIN UUTTAMANI KIVITIPAT 11,90€kpl (alv.14%) postikuluineen

Sydämen Lumo-kivitippasekoitus sis. lähdevesi, aventuriinin, ruusukvartsin ja ametistin kivienergia, brandy Käyttö: kuuriluonteisesti 7tp vesilasiin 3xpv (käytetään sydänchakran avaamiseen, parantamiseen ja rakkauden kutsumiseen)

Turkoosi-kivitippa sis. lähdevesi, turkoosin kivienergia, brandy Käyttö: kuuriluonteisesti 7tp vesilasiin 3xpv (käytetään hoitamaan kurkkuchakraa, kolmatta silmää ja solar plexusta, auttaa päästämään irti vanhoista valoista, tukee itseilmaisua ja luovuutta)

Musta turmaliini-kivitippa sis. lähdevesi, mustan turmaliinin kivienergia, brandy Käyttö: kuuriluonteisesti 7tp vesilasiin 3xpv (käytetään puhdistamiseen ja suojaukseen, puhdistaa ja tranformoi raskaat energiat, tuo suojausta rituaaleihin, sopii kaikenlaiseen parantamiseen, henkiseen vapautumiseen)

Sielusta Vaurauteen-työpaja nyt 44€ (ovh.88€)

Tämä työpaja on suunniteltu erityisesti niille, jotka haaveilevat omasta yrityksestä tai kaipaavat vinkkejä siihen miten ansaita enemmän rahaa. Erityisesti osaan neuvoa henkisestä tai luovasta työstä kiinnostuneita. Työpajan tarkoituksena on auttaa löytämään oma sisäinen luovuus, voima ja potentiaali, jonka avulla voit aina manifestoida kaiken tarvitsemasi. Haluatko irti oravanpyörästä tai enemmän taloudellista vapautta?Työpajassa kerron tarkemmin miten voit muuttaa sisäiset lahjasi, kykysi ja voimavarasi vauraudeksi, niin ettei sinun tarvitse huolehtia toimeentulosta, vaikka elämässäsi tapahtuisi yllättäviä muutoksia.  Työpajaan kuuluu 3h kestävä videolähetys, jonka saat tallenteen muodossa. Videotyöpajassa  teemme vauraustaikoja, kerron vaurausvinkkejä, välitän viestejä ja parannusta. Tämän lisäksi kerron mitä ihan konkreettisia toiminnan askelia voit ottaa unelmasi toteuttamiseksi. Identifioimme omat luovuuden ja vaurauden esteet, teemme energiatyöskentelyä rahakarman puhdistamiseksi ja meditaation sekä harjoituksia sielun tehtävän löytämiseksi.Videotyöpajan lisäksi saat kattavan kirjallisen 11 sivun pdf-paketin aiheesta käytännöllisine harjoituksineen. Tämä työpaja vaatii sitoutumista tehtävien suorittamiseen ja läsnäoloa johtaakseen konkreettisiin tuloksiin. Työpajan materiaalit lähetetään sähköpostiin.

Sini Sieppi Tmi 2004867-7