Kuka minä olen

sini_sieppi_ (1)

Olen Sini Sieppi, intuitiivinen näkijä ja parantaja

Erityistehtäväni on ohjata henkisen polun kulkijoita omaan todelliseen voimaan. Autan henkisen polun kulkijoita erityisesti valotyöhön, henkiseen heräämiseen ja sieluyhteyksiin liittyvissä asioissa. Järjestän koulutusta ja valmennusta verkossa.

Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja mystiikasta ja katsonut tulevaisuutta mm. riimuista. Sekä näkemisen lahja että parantajuus kulkevat meillä sukulinjassa. Olen avautunut henkimaailman palvelukseen koettuani voimakkaan henkisen heräämisen 2011.

Henkisen herätyksen koettuani minua ohjattiin voimakkaasti kehittämään lahjojani ja antautumaan palvelukseen. Aloin näkemään intensiivisiä enneunia, aistimaan energioita ja saamaan viestejä selväkuuloisesti.

Koulutukseltani olen artesaani, mutta olen opiskellut myös saamenkieltä ja kulttuuria pääaineena Oulun yliopistossa. Työkokemusta minulla yrittäjyyden lisäksi ravintola-alalta sekä myyntiedustajan tehtävistä. Minulla on intuitiivisen enegiahoitamisen diplomi Valonsisarten koulutuksesta ja olen myös valmistunut Rakkaudentähden Näkijä- ja Parantajakoulutuksesta. Olen itsenäisesti opiskellut astrologiaa, numerologiaa, kivillä parantamista, kasvi-ja yrttilääkintää yms. Minulla on lisäksi Ahprodite University mysteerikoulun rakkausvalmentajien MBA-tutkinto.

Minua ovat alusta asti lähestyneet ihmiset rakkaus- ja työkysymyksiä pohtien. Tämä on innoittanut minua löytämään ja tarjoamaan ratkaisuja asiakkailleni, joiden ansiosta voi muuttaa elämän pysyvästi. Olen itse tehnyt täydellisen elämänmuutoksen astuen uhritarinasta voimaan, joten tiedän sen olevan jokaiselle mahdollista. Autan ihmisiä parantamaan rakkauden ja runsauden esteet itsessään, niin että he voivat vastaanottaa elämään todellisen osansa.

Lue kuudennen aistin artikkeli minusta tästä linkistä: https://www.kuudesaisti.net/mystiikka/sini-sieppi-on-enkeleiden-ja-paremman-maailman-viestintuoja