Kuka minä olen

sini_sieppi_ (1)

Olen Sini Sieppi, intuitiivinen näkijä ja liekkien liittäjä.

Erityistehtäväni on ohjata henkisen polun kulkijoita sieluntehtävään ja pyhään parisuhteeseen. Järjestän koulutusta ja valmennusta verkossa.

Olen avautunut henkimaailman palvelukseen koettuani voimakkaan henkisen heräämisen 2011. Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja mystiikasta ja katsonut tulevaisuutta mm. riimuista, Henkisen herätyksen koettuani minua ohjattiin voimakkaasti kehittämään lahjojani ja antautumaan palvelukseen. Aloin näkemään intensiivisiä enneunia, aistimaan energioita ja saamaan viestejä selväkuuloisesti.

Viime aikoina olen opiskellut mysteerikoulussa kaksoisliekkialkemiaa sekä manifestointia. Tämän myötä minulle on avautunut erityistehtävä parantaa erityisesti rakkauselämään ja raha-asioihin liittyviä ongelmia. Minua ovat alusta asti lähestyneet ihmiset rakkaus- ja työkysymyksiä pohtien. Tämä on innoittanut minua löytämään ja tarjoamaan ratkaisuja asiakkailleni, joiden ansiosta voi muuttaa elämän pysyvästi. Olen itse tehnyt täydellisen elämänmuutoksen astuen uhritarinasta voimaan, joten tiedän sen olevan jokaiselle mahdollista. Autan ihmisiä parantamaan rakkauden ja runsauden esteet itsessään, niin että he voivat vastaanottaa elämään todellisen osansa.

Lue kuudennen aistin artikkeli minusta tästä linkistä: https://www.kuudesaisti.net/mystiikka/sini-sieppi-on-enkeleiden-ja-paremman-maailman-viestintuoja