Verkkokurssit

Parantavat Kivet-verkkokurssi 99€ tai 9,90€/kk

Tulee mukaan tutustumaan parantavien kivien kiehtovaan maailmaan. Tällä kurssilla käsittelemme eri kivien parantavia ominaisuuksia, sekä käsittelyohjeita ihan alkeista lähtien. Kurssi sisältää 12 kurssipostia, joissa käydään läpi noin 3 kiveä kerrallaan. Lisäksi liitän jokaiseen kurssipostiin kivimeditaation. Eli saat yhteensä 12 kurssipostia ja 12 meditaatiota jotka ilmestyvät kerran kuukaudessa. Ensimmäinen posti ilmestyy heinäkuun 2020 loppupuolella sähköpostiin. Ennakkovaraajan etuna saat -20% alennuskoodin Anu Heininevan (Rakkaudentähti Ry) valmistamasta rukosnauhasta sekä henkilökohtaisen videokanavoinnin ostamastasi rukousnauhasta kun ilmottaudut kesäkuun 2020 loppuun mennessä ja maksat kurssin ensimmäisen erän tai koko kurssimaksun. Mikäli tilaat kurssin heinäkuun loppuun mennessä, saat -20% alennuskoodin valitsemastasi rukousnauhasta. HOX! Rukousnauha tilattava erikseen. Ei sisälly kurssimaksun hintaan.

Ilmoittaudu mukaan Parantavat Kivet- verkkokurssille täyttämällä liittymislomake: https://sinisieppi.activehosted.com/f/3

Sallin Rakkauden verkkokurssi 299€ tai 50€/kk x 6kk

Tulossa Sallin Rakkauden verkkokurssi elokuussa 2020!! Kurssi sisältää 6 kurssipostia jotka ilmestyvät kerran kuukaudessa, 6 kattavaa videoluoentoa jokaisen kerran aiheista, 6 harjoitusosiota sekä 6 suorana lähetyksenä lähetettävää parannusseremoniaa.Hinta kertamaksulla 299€ tai osamaksulla 50€/kk 6kk ajan Ilmoittaudu kurssille tällä lomakkeella: https://sinisieppi.activehosted.com/f/15

Tarkemmat tiedustelut sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

Unelmatyöpaja 8,88€

Unelmatyöpajassa tulen puhumaan mm. manifestoinnista ja vetovoiman laista, annan vinkkejä runsauden ja hyvinvoinnin manifestointiin, tehdään yhdessä aarrekartta ja visualisointiharjoitus. Nauhoite on kestoltaan noin 1.5h. Tilaa unelmatyöpaja sähköpostiisi laittamalla minulle viestiä osoitteeseen sini.sieppi@gmail.com tai suoraan täyttämällä tilauslomake tästä: https://sinisieppi.activehosted.com/f/11

Vanhat parannustapahtumat ja livelähetykset saatavilla tallenteina edullisesti hintaan 7€/kpl

Laita sähköpostiviestiin minkä tapahtuman haluat tilata niin saat maksutiedot sini.sieppi@gmail.com tai suoraan täyttämällä tilauslomake tästä: https://sinisieppi.activehosted.com/f/11

Vaurausseremonia köyhyyden tilinpäätökseen

Runsauden Kutsu-parannustapahtuma vaurauden manifestoimiseksi

Kaksoisliekki-invokaatio parannustapahtuma kaksoisliekin kutsumiseksi

Sinin pääsiäisseremonia (tehdään pääsiäistaikoja irtipäästämiseen ja puhdistumiseen)

Parannuslaulukonsertti, Sini ja Soma esittävät parannuslauluja

Enkelten Ohjauksessa, Sinin ja Minna Hanhelan enkeli workshop

Sinin ja Soma Kertun Armoparannustilaisuus

Sinin ja Soma Kertun suuri suojaus- ja puhdistusseremonia

Herätä sisäinen parantajasi livestream

Sinin ja Soman hoitava energianvälitys- ja kanavointitapahtuma

Energiakalenteri vuodelle 2020! 10€/kk

Luomme yhdessä ystäväni Virpi Heinikosken kanssa energiakalenterin vuodelle 2020. Virpi maalaa 12 kuvaa jokaisen tulevan kuukauden energioista ja minä kanavoin tekstit.
Energiakanavointi käsittelee jokaisen kuukauden energioita. Mitä energeettisiä muutoksia maapallon ja Suomen alueella tapahtuu? Mitä hengen maailmassa tapahtuu? Mitkä henkiolennot tai entiteetit ovat nyt lähellä?Miten yksilön aura transformoituu? Mitä tunteita ja tapahtumia on odotettavissa joissa olemme kaikki kollektiivisesti mukana? Muunmuassa näihin kysymyksiin vastaa energiakalenteri. Varaudu tulevaan vuoteen tilaamalla ainutlaatuinen energiakalenteri nyt! Kalenteri toimitetaan sähköpostiin edeltävän kuukauden lopussa. Kalenteri sisältää yhteensä 12 postia jossa Heinikosken maalaama parantava energiakuva sekä kaikille yhteinen noin 1-2 sivun mittainen kanavointi jossa käsitellään tulevaa kuukautta hengen näkökulmasta.
Saat koko 12 postin kalenterin yhteishintaan 99€ tai 1 kuukausi hintaan 10€. Kalenterin ensimmäiset osat ovat jo ilmestyneet, mutta voit edelleen tilata kalenteria joko yksittäiselle kuukaudelle tai kestotilauksena loppuvuoden postit.

Tilaa energiakalenteri tästä linkistä: https://sinisieppi.activehosted.com/f/5

 

TAIKAVOIMAT KÄYTTÖÖN VERKKOKURSSI   Osa 1. 99e

Anun ja Sinin videokurssilla opetellaan manifestoimisen salaisuuksia. Ensimmäisessä 6 kurssiosion jaksossa käymme läpi manifestoimisen perusteet. Opit, mitkä asiat estävät manifestoimista toimimasta elämässä ja miten voit ottaa omat luomisen voimat tehokkaasti käyttöösi. Kurssi sisältää harjoituksia, joita tekemällä opit ilmentämään elämääsi toivomaasi suuntaan. Puhumme mm. vaurauden manifestoimisesta.

Sisältää 6 x PDF kurssipostia, 6 x 60 min YouTube videota ja 6 x 30 minuutin harjoitusta YouTuben välityksellä. Videot ja postit jäävät myöhempään käyttöösi, joten voit kerrata kurssin aiheita niin monesti, kuin tunnet siihen kutsun.

Saat kurssilinkit sähköpostiisi ja sen jälkeen saat yhden kurssipostin kerran kuukaudessa. Kurssi tilattavissa nonstoppina.

Ilmoittaudu mukaan Rakkaudentähden verkkokaupassa: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/taikavoimat-kayttoon-osa-1/

TAROTKURSSI NETISSÄ Osa 1. 299e

Anu ja Sini johdattavat sinut tarottien taikamaailmaan. Anna itsellesi mahdollisuus oppia aidon näkijän työhön!

Tarot -kurssilla käymme läpi tarotpakan kaikki kortit ja opettelemme niiden tulkitsemisen Sini Siepin ja Anu Heininevan johdatuksella. Anu ja Sini jakavat omakohtaiset tulkinnat ja korttien merkitykset. Kurssin hintaan kuuluu oma Rider Waite- tarotpakka ja siihen sopiva opaskirja. Kurssiposti ilmestyy kerran kuukaudessa. Teemme korteista esittelyvideoita, jotka julkaistaan YouTubessa. Opit Anun ja Sinin mukana intuitiivisen tavan työskennellä tarotkorttien sielunpeilin kanssa. Jokaisessa videossa käsitellään 4 korttia kerrallaan. Sisältää yhteensä 20 kurssipostia. Viimeisessä postituksessa käymme läpi Anun ja Sinin lempitulkinnat. Anu ja Sini ovat molemmat tehneet pitkästi näkijäntyötä tarottien parissa ja jakavat nyt vuosien kokemuksella omat salaisuudet Sinun kanssasi.

Katso esittelyvideo youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=BI960tvxvP8&t=722s

 

Kurssin voi maksaa myös osissa 29,90 eur/kk. Valitse tällöin maksutavaksi tilisiirto ja ilmoita osamaksusta tilauksen lisätietokentässä.

Ilmoittaudu Rakkaudentähden verkkokaupassa tästä linkistä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/tarot-kurssi-netissa/

HOX!!!CHAKRAT-verkkokurssi nyt tarjoushintaan -15% vain 71,40€!!! Tilaa nyt! 

Mitä ovat kehomme energiakeskukset eli chakrat ja miten voin edesauttaa niiden tasapainoista toimintaa?
Chakrat-verkkokurssi sisältää 7 kurssipostia+ ylimääräisen tiivistelmäpostin, jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit opiskella omassa tahdissa. Jokainen kurssiposti sisältää kurssikirjeen, videoluennon aiheesta sekä jokaiselle chakralle tarkoitetun ohjatun meditaation. Tilaa nyt niin saat lisäksi kahdeksannen tiivistelmäpostin ja ylimääräisen meditaation kaikille chakroille!!!
Voit tilata joko yhden postin kerrallaan hintaan 15€ tai kaikki 7 postia kerralla hintaan 71,40€ (ovh.84€). Ilmoittaudu sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

Chakrat verkkokurssin esittely youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=jvjoHX_6Xro

12 Mantraa meditaatiokurssi verkossa 77€

 Kurssiin sisältyy 12 kurssipostia sekä 12 Mantrameditaatiotallennetta. Ilmoittautumiset sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com Saat kurssimateriaalin välittömästi sähköpostiisi suoritettuasi maksun. 

https://www.youtube.com/watch?v=AWXyWuhVc08