Verkkokurssit

Energiakalenteri vuodelle 2020! 10€/kk

Luomme yhdessä ystäväni Virpi Heinikosken kanssa energiakalenterin vuodelle 2020. Virpi maalaa 12 kuvaa jokaisen tulevan kuukauden energioista ja minä kanavoin tekstit.
Energiakanavointi käsittelee jokaisen kuukauden energioita. Mitä energeettisiä muutoksia maapallon ja Suomen alueella tapahtuu? Mitä hengen maailmassa tapahtuu? Mitkä henkiolennot tai entiteetit ovat nyt lähellä?Miten yksilön aura transformoituu? Mitä tunteita ja tapahtumia on odotettavissa joissa olemme kaikki kollektiivisesti mukana? Muunmuassa näihin kysymyksiin vastaa energiakalenteri. Varaudu tulevaan vuoteen tilaamalla ainutlaatuinen energiakalenteri nyt! Kalenteri toimitetaan sähköpostiin edeltävän kuukauden lopussa. Kalenteri sisältää yhteensä 12 postia jossa Heinikosken maalaama parantava energiakuva sekä kaikille yhteinen noin 1-2 sivun mittainen kanavointi jossa käsitellään tulevaa kuukautta hengen näkökulmasta.
Saat koko 12 postin kalenterin yhteishintaan 99€ tai 1 kuukausi hintaan 10€. Kalenterin ensimmäiset osat ovat jo ilmestyneet, mutta voit edelleen tilata kalenteria joko yksittäiselle kuukaudelle tai kestotilauksena loppuvuoden postit. Tilaukset yv tai sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

 

TAIKAVOIMAT KÄYTTÖÖN VERKKOKURSSI   Osa 1. 99e

Anun ja Sinin videokurssilla opetellaan manifestoimisen salaisuuksia. Ensimmäisessä 6 kurssiosion jaksossa käymme läpi manifestoimisen perusteet. Opit, mitkä asiat estävät manifestoimista toimimasta elämässä ja miten voit ottaa omat luomisen voimat tehokkaasti käyttöösi. Kurssi sisältää harjoituksia, joita tekemällä opit ilmentämään elämääsi toivomaasi suuntaan. Puhumme mm. vaurauden manifestoimisesta.

Sisältää 6 x PDF kurssipostia, 6 x 60 min YouTube videota ja 6 x 30 minuutin harjoitusta YouTuben välityksellä. Videot ja postit jäävät myöhempään käyttöösi, joten voit kerrata kurssin aiheita niin monesti, kuin tunnet siihen kutsun.

Saat kurssilinkit sähköpostiisi ja sen jälkeen saat yhden kurssipostin kerran kuukaudessa. Kurssi tilattavissa nonstoppina.

Ilmoittaudu mukaan Rakkaudentähden verkkokaupassa: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/taikavoimat-kayttoon-osa-1/

TAROTKURSSI NETISSÄ Osa 1. 299e

Anu ja Sini johdattavat sinut tarottien taikamaailmaan. Anna itsellesi mahdollisuus oppia aidon näkijän työhön!

Tarot -kurssilla käymme läpi tarotpakan kaikki kortit ja opettelemme niiden tulkitsemisen Sini Siepin ja Anu Heininevan johdatuksella. Anu ja Sini jakavat omakohtaiset tulkinnat ja korttien merkitykset. Kurssin hintaan kuuluu oma Rider Waite- tarotpakka ja siihen sopiva opaskirja. Kurssiposti ilmestyy kerran kuukaudessa. Teemme korteista esittelyvideoita, jotka julkaistaan YouTubessa. Opit Anun ja Sinin mukana intuitiivisen tavan työskennellä tarotkorttien sielunpeilin kanssa. Jokaisessa videossa käsitellään 4 korttia kerrallaan. Sisältää yhteensä 20 kurssipostia. Viimeisessä postituksessa käymme läpi Anun ja Sinin lempitulkinnat. Anu ja Sini ovat molemmat tehneet pitkästi näkijäntyötä tarottien parissa ja jakavat nyt vuosien kokemuksella omat salaisuudet Sinun kanssasi.

Katso esittelyvideo youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=BI960tvxvP8&t=722s

 

Kurssin voi maksaa myös osissa 29,90 eur/kk. Valitse tällöin maksutavaksi tilisiirto ja ilmoita osamaksusta tilauksen lisätietokentässä.

Ilmoittaudu Rakkaudentähden verkkokaupassa tästä linkistä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/tarot-kurssi-netissa/

HOX!!!CHAKRAT-verkkokurssi nyt tarjoushintaan -15% vain 71,40€!!! Tilaa nyt! 

Mitä ovat kehomme energiakeskukset eli chakrat ja miten voin edesauttaa niiden tasapainoista toimintaa?
Chakrat-verkkokurssi sisältää 7 kurssipostia+ ylimääräisen tiivistelmäpostin, jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit opiskella omassa tahdissa. Jokainen kurssiposti sisältää kurssikirjeen, videoluennon aiheesta sekä jokaiselle chakralle tarkoitetun ohjatun meditaation. Tilaa nyt niin saat lisäksi kahdeksannen tiivistelmäpostin ja ylimääräisen meditaation kaikille chakroille!!!
Voit tilata joko yhden postin kerrallaan hintaan 15€ tai kaikki 7 postia kerralla hintaan 71,40€ (ovh.84€). Ilmoittaudu sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

Chakrat verkkokurssin esittely youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=jvjoHX_6Xro

12 Mantraa meditaatiokurssi verkossa alkanut 31.8.2019 , mutta vielä ehdit mukaan! Saat jo lähetetyn ensimmäisen tallenteen heti sähköpostiin.

Tulossa 12 Mantraa meditaatioverkkokurssi alkanut 31.8.2019 . Kurssiin sisältyy 12 livelähetystä 12 kuukauden ajan sekä kirjallinen kanavointi. Jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 19.00 esittelen uuden mantran livelähetyksessä, joka sisältää alustuksen ja noin tunnin mittaisen mantrameditaation. Lähetyksestä jää tallenne katseltavaksi myöhemmin ja voit mantrata tätä samaa mantraa koko kuukauden ajan.
Kurssi sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen kirjallisen kanavoinnin joka toimitetaan vuoden aikana ilmoittautumisjärjestyksessä. Kanavointi sisältää juuri sinulle sillä hetkellä sopivan informaation.
Kurssin kokonaishinta on nyt vain 144€ (ovh.199€). Voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä tai voit sitoutua maksamaan kurssista 15€/kk.
Ilmoittautumiset sähköpostitse sini.sieppi@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=AWXyWuhVc08