Verkkokurssit

LÖYDÄ ITSESI, LÖYDÄT LIEKKISI -VERKKOKURSSI

Ilmoittautuessasi mukaan saat heti kurssin ilmestyneet osat sähköpostiisi maksettuasi vähintään ensimmäisen erän.

Tämä kurssi on erityisesti suunnattu niille kanssakulkijoille, jotka tuntevat olevansa kaksoisliekkipolulla ja ovat kokeneet niin kutsutun liekkieron sielun mustine öineen. Sielun musta yö on henkinen herätys, jonka tehtävänä on hajottaa ego, niin että sielun valo pääsee loistamaan kirkkaammin esille. Sielun mustan yön voi laukaista haastellinen elämäntilanne, ero tai jonkinlainen suuri menetys. Liekkipolulla sielun musta yö kutsuu meitä takaisin ylösnousemuksen polulle. Koska liekkisi on sielun tasolla sinä itse, on tämän matkan tarkoituksena palata takaisin itseen ja sieluyhteyteen missä todellista eroa ei ole koskaan tapahtunutkaan. Löytämällä itsesi et ole enää riippuvainen siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu ollaksesi onnellinen. Paradoksi on, että vasta silloin voit vetää puoleesi todellisen liekkisi myös fyysisen ihmisen muodossa. Ongelmana on, että suurin osa ihmisistä on samaistunut egomieleen ja sen jatkuvaan haluamiseen. Egomieli haluaa uskotella pysyäkseen kontrollissa, että onni on  jossakin tulevaisuuden odotuksissa. Tulevan odottaminen taas on nykyhetken vastustamista. Et voi olla onnellinen missään muualla kuin tässä läsnäolevassa hetkessä. Kaksoisliekkien kohtaaminen tässä ajassa on tullut hyvin tavalliseksi ilmiöksi, sillä liekkisi on sekä kaikkein paras herättäjä, että kaikkein paras opettaja. Kun kaksoisliekki ei vastaakaan romanttisiin kuvitelmiin ja odotuksiimme elämää suuremmasta, ikuisesta ja kestävästä rakkaudesta ja häviää elämästä yhtä nopeasti kun oli tullutkin, saatamme jäädä kiinni vuosikausiksi liekkipakkomielteeseen ja epätoivoiseen vastausten etsimiseen. Tämä kaikki sen vuoksi, että emme tiedä mitä meille oikeastaan tapahtuu, emmekä saa oikeanlaista opastusta siihen mistä on kysymys ja kuinka toimia.   Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssilla käydään vaihe vaiheelta läpi, miten voit luopua mieleesi samaistumisesta ja siirtyä sen sijaan sydämen eli todellisen itsesi ohjaukseen. Sitä mukaa kun egomieli irrottaa vähitellen kontrollin nuorasta, voit aloittaa todellisen vapautumisen prosessin syvemmällä tasolla.

Kurssilla tulet oppimaan aidon onnellisuuden, rakkauden ja läsnäolon saloja. Kurssi tulee tähtäämään pysyvään tietoisuuden muutokseen, jonka avulla muutat elämäsi. Kurssin ensimmäinen osio sisältää alustuksen tästä todellisesta henkisestä matkasta kertoen sen sisällöstä ja ohjaten sinut aloittamaan matkasi nyt. Seuraavissa osissa käsittelen muun muassa puhdistusta ja irtipäästöä haitallisista tavoista, tottumuksista ja ohjelmoinneista. Kerron ylösnousemuksen polusta, sielusta ja kaksoisliekeistä. Kerron miten astut egon ohjauksesta sielun ohjaukseen. Miten pysytään läsnäolon tilassa? Mitä aito rakkaus on ja miten se saavutetaan? Miten vapaudutaan peloista ja ylläpidetään onnellista elämää?

Ilmoittauduttuasi kurssille saat piakkoin ensimmäisen introvideon, jonka tehtävänä on opastaa sinut alkuun, niin että pääset heti aloittamaan uuden elämäsi. Alustusvideolla esitellään todellinen henkinen matka ja kurssin sisältö tiivistetysti. Kurssiin kuuluvat kaksoisliekki-illat (Liekki-iltojen arvo pelkästään 132€) lähetetään suorana lähetyksenä joka kuukauden 11.pv ja saat osallistumislinkin automaattisesti sähköpostiisi. 2 bonuslivelähetystä lähetetään tallenteen muodossa.

Seuraavissa osissa perehdymme tarkemmin seuraaviin teemoihin:

  1. Kaksoisliekkien tarkoitus ja tehtävä. Mikä on sielu ja mitä on energia?
  2. Puhdistus: miten pääsen eroon rakkausriippuvuudesta ja haitallisista mielen ohjelmoinneista.
  3. Läsnäolo ja ylösnousemus. Dualismin harhasta luopuminen. Egon ja sielun erot.
  4. Paluu rakkauteen. Mitä on aito rakkaus ja miten se löydetään?
  5. Mitä on valaistuminen ja tietoinen elämä. Miten vetovoiman laki toimii?
  6. Miten ylläpidän onnellista elämää. Pysyvä tietoisuuden muutos

Mitä saat tällä kurssilla:

Löydät itsesi lisäksi kaksoisliekkisi mikäli olet liekkipolulla ja sitoudut menemään loppuun asti.

Saat työkalut ylläpitää pysyvää onnellisuutta, tyytyväisyyttä ja rauhaa elämässäsi.

Tietoisuuden tilan muutoksen, jonka ansiosta koet läpimurtoja jatkuvasti.

Mahdollisuuden löytää sieluntehtäväsi, herättää selväaistisi ja uinuvat kykysi.

Vedät puoleesi vaivattomammin monenlaista runsautta ja uusia mahdollisuuksia.

Vapaudut haitallisista mielen ohjelmoinneista ja kaavoista.

Löydä itsesi, löydät liekkisi verkkokurssi on 6 kurssipostia sisältävä kurssi. Jokainen kurssiposti sisältää videoluennon aiheesta, harjoitusosion sekä meditaation. Bonuksena 2 Q&A lähetystä, joissa olen vastannut usein kysyttyihin kysymyksiin, sekä 6 ilmaista tulevaa kaksoisliekki-iltaa. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, saat tarkemmat tiedot sähköpostiisi.

 Löydä itsesi, löydät liekkisi- verkkokurssi kertamaksulla 199€

 Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssi osamaksulla 39,80€/kk 6 kk ajan (yht.238,80€)

Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta?

Löydä itsesi, löydät liekkisi– henkilökohtainen valmennusohjelma sisältää yllämainitun verkkokurssin lisäksi 6 henkilökohtaista 1h mittaista ohjausta puhelimitse tai zoomissa, sekä lisäksi kaikkien aiemmin ilmestyneiden kaksoisliekki-iltojen tallenteet (yhteensä yli 20h videomateriaalia!) Henkilökohtaisen valmennusohjelman hinta on yhteensä 1111€ kertamaksulla tai 111€ kuukaudessa 11 kk ajan. Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen kalenterista, niin katsotaan yhdessä sopisiko henkilökohtainen valmennus sinulle.

Kiitos❤️! Kurssi on sisällöltään mahtava, kattavasti ja käytännönläheisesti selität asioita ja tuot siihen lisää ymmärrettävyyttä omakohtaisilla kokemuksillasi. Liekki-illat ja meditaatiot ovat myös ihania.Elämänlaatu on paljon aikaisempaa parempaa. Pystyn elämään paremmin hetkessä kiinni, rentoutumaan ja pysähtymään nauttimaan pienistä asioista.Kommunikointisi on selkeää ja sitä on hauska seurata. Monta ahaa-hetkeä tullut kurssin aikana ja hymy huulille. Ihanasti olet ollut tsemppaamassa minua matkalla kohti itseni löytämistä ja hyväksymistä. Vielä on töitä tehtävänä, mutta hyviä eväitä repussa jatkaa matkaa.

Kurssi oli hyvä. Siitä oli paljon tukea matkallani. Kaksoisliekki juttu toimii juuri noin, kun opetat. Kävin nämä kaksoisliekki vaiheet läpi jo ennenkuin aloitin kurssin. Ja noin se kaksoisliekki matka todellakin menee.Sain kurssin avulla rauhan.

On löytynyt rakkaus omaan itseen. Varsinaista liekkisuhdetta en lähtenyt etsimäänkään vaan tutustumaan syvemmin itseeni. Unimaailmassa olen paljon käsitellyt omia pelkoja ja unohdettuja asioita.

Kyllä elämäni on muuttunut yllättävänkin paljon. Olen huomattavasti enemmän sinut itseni kanssa tai miten sitä sanoisi: olen linjassa oman sieluni kanssa. Viimeisen muutaman viikon aikana eteeni on tullut haastavia tilanteita, joista olen luovinut rauhallisesti läpi. Luottaen itseeni/intuitiooni sen suhteen, miten pitää toimia, ikäänkuin en edes ajattele, vaan toimin. Aiemmin olisin reagoinut tilanteisiin hyvinkin jyrkästi. Jotain on siis pysyvästi muuttunut. Olen ikäänkuin mennyt läpi jostain, miten sen nyt parhaiten kuvaisi ja tullut ulos toiselta puolelta muuttuneena.

Kiitos, kiitos, kiitos Sini! Olen osallistunut sinun lähetyksiisi usein ja ne resonoivat lähes aina. Tuntuu, että olemme samaa sielunsukua. Olen palannut kaksoisliekkini kanssa yhteen sinun liekki-illoissa välittämän viisauden avustuksella.

Kaksoisliekki- illassa tapahtui valtavaa vapautumista menneestä. Jatkui voimakkaana vielä sunnuntain.Olen paljon työstänyt 10 vuoden aikana mennyttä ja armottomuutta itseäni kohtaan ja pelkoa ihmisiä kohtaan. Paljon putsattiin pois. Tunnen syvää rauhaa ja näen erilailla muut ihmiset. Suuri harppaus eteenpäin. Kiitoksia, Terveisin Kirsti

Viime syksynä ostamani kurssi on nyt viimein käyty läpi. Niin ihmeellistä johdatusta siinä oli, kun vasta nyt kuuntelin viimeisen osat. Kaikki kertoo kuin minun suhteestani ja sain vahvistusta, että kaksoisliekkisuhde tämän täytyy olla. Haasteineen kaikkineen, helppoa ei ole ollut vaan päinvastoin. Enkä vieläkään tiedä, miten tässä käy. Sain myös jännän valaistumisen kokemuksen, tietoisuus taisi tosiaan muuttua. Matka kuitenkin tietenkin vielä jatkuu. Sydämellinen Kiitos tästä kurssista ❤

Tietoisuuden Aika-meditaatiot 5kpl x 1h 29,90€ (sis. alv 24%)

Olen jo jonkin aikaa saanut ohjausta aloittaa tietoisuuskurssia, sillä käymme parhaillaan läpi tietoisuuden muutosta ihmiskunnassa. Tietoisuutta ei voi varsinaisesti kenellekään opettaa, joten tulevissa meditaatioissa ohjaan sinua kokemuksellisesti kohti sydäntietoisuuden tilaa.
Moni on varmasti tietoinen meditaation terveyshyödyistä, mutta haasteena voi olla sitoutuminen harjoitukseen. Tämä kurssi tukee sinua meditaatioharjoituksessa ja ohjaa sinua kohti uutta tietoisuuden aikaa.
Tietoisuuden Aika-meditaatiokurssi sisältää 5 ohjattua meditaatiota.
Olen kanavoinut jokaisen meditaation intuitiivisesti hetkessä ryhmälle ja aikaan sopivasti.
Meditaatiot saatavilla tallenteen muodossa. Kurssin hinta on vaivaiset 29,90€.

VAURAUDEN AVAIMET VERKKOKURSSI 44€ (sis.alv 24%)

Ohjelmoi itsesi runsaustietoisuuteen kuudessa viikossa! Vaurauden avaimet manifestointikurssi on 6 kurssipostia sisältävä kurssi, joka sisältää 6 sähköpostitse lähetettävää kurssipostia, joissa videomuotoinen miniluenta vauraustietoisuuteen, kanavoitu runsausaktivaatioäänite ja viikon manifestointivinkki. Bonuksena kurssiin kuuluu erikseen lähetettävä vaurausseremonia.  Saat kuuden viikon materiaalit heti sähköpostiisi maksettuasi kurssimaksun. Täytä tiedot lomakkeella, niin saat tarkemmat tiedot ja maksutiedot sähköpostiisi. 

Palautetta kurssilaiselta:

Kurssilla sai hyviä vinkkejä vaurauden manifestointiin ja opetusmateriaali oli todella laaja monine eri videoineen. Kurssin kesto oli sopiva. Upea kurssi edullisella hinnalla, rahoilleen sai vastinetta moninkertaisesti ja olet henkisenä opettajana hauska, saat usein hymyn nousemaan huulilleni, tai minut nauramaan.

RAKKAUDEN AVAIMET VERKKOKURSSI 49,50€

Löydä rakkauden avaimet kuudessa viikossa!

“Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan löytää ne esteet itsessäsi, joita olet rakentanut sitä vastaan.” RUMI

Tämä lainaus Rumilta on motivoinut minua rakentamaan seuraavan verkkokurssin, jossa kartoitamme esteitä rakkauden tieltä. Elämämme harvoin muuttuu toivotunlaiseksi, mikäli emme tee muutoksia toivottuun suuntaan. Mikäli et koe elämässäsi rakkautta ja runsautta juuri tällä hetkellä, on sinulla todennäköisesti egon esteitä rakkauden tiellä.

Tämä verkkokurssi on suunniteltu vapauttamaan näitä esteitä, jotta voisit elää rakkaudessa. Saat sähköpostiisi 6 kurssipostia, joista jokainen sisältää tarotvideon, jossa katson ja kartoitan korttien avulla sieluryhmämme rakkauden esteitä. Saat lisäksi jokaisessa kurssipostissa hoitoäänitteen ajankohtaisten teemojen työstämiseksi. Äänitteellä kanavoin energiaparannusta, äänihoitoa sekä mahdollisia lisäviestejä ryhmälle. Näiden lisäksi saat joka kirjeessä pienen manifestointivinkin. Rakkauden Avaimet-verkkokurssi on 6 osaa sisältävä kurssi joista jokainen sisältää: tarotvideon, hoitoäänitteen, manifestointivinkin ja Anniina Laineen valokielihoidon.Kurssin Hinta 49,50€. Ilmoittaudu mukaan tästä :

Palautetta kurssilaiselta:

Olen ymmärtänyt vieläkin enemmän, että kuinka tärkeätä on rakastaa itseään, että onnistuu esim. tasapuolisssa parisuhteessa, missä annetaan ja saadaan molemminpuolisesti.Kurssi hyödytti jo oivaltamillani asioilla, mitkä vain vahvistuivat, mutta antoi uusia näkökantoja asioihin, mihin vain itse voin vaikuttaa eli miten elän, ajattelen tai suhtaudun asioihin, niin sitä saan lisää. Eli koen eläväni tällä hetkellä paljon enemmän rakkaudella ja suhtautuvan rakkaudellisesti negatiivisiinkin asioihin, mitä en voi muuttaa.

Sielusta Vaurauteen Verkkokurssi

Kurssi sisältää yhteensä 7 kurssipostia harjoituksineen, 7 videoluentoa, ​7 valmennuspuhelua. Kurssi kestää yhteensä 7 kuukautta. Kurssilla opit luomaan vaurautta suoraan sielustasi. Käymme läpi yrityksen perustamiseen ja markkinointiin liittyviä seikkoja ihan alusta asti. Mitä kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa henkisen alan liiketoimintaa. Käytännön asioiden lisäksi teemme köyhyysvalojen purkamista, vainotraumojen purkamista, rahablokkien puhdistamista sekä runsauden manifestointia taikakeinoin! Näitä asioita et opi missään muualla! Seitsemän kuukauden aikana avaamme yhteensä 7 energiaportaalia ja etenemme chakra kerrallaan liiketoimintaasi tukien. 

Kurssilla käymme läpi mm. seuraavia asioita: ​​

1.​Yrityksen perustaminen. Miten aloittaa? Menneisyyden kartoitus. Mitä olen oppinut mistä voin opettaa?​ Köyhyysvalojen purku, vainotraumojen puhdistus, juuri kuntoon vinkit

2.Ideoita liiketoimintaan: Inspiraatio, omat lahjat ja markkinointi. Luomisvoiman herättäminen, sakraalichakran avaus​

3.Toimintaaloitus ja hinnoittelu: Oman voiman löytäminen, itseluottamuksen ja itsevarmuuden vahvistaminen

4.​​Pyhät haavat pyhiksi lahjoiksi: Sydämestä tekeminen ja puhuminen Sydänmagneetin säätö, sisäinen lapsi näkyväksi

5.Kommunikaatio ja viestintä liiketoiminnassa: Omat kokemukset opetuksiksi. Kurkkuchakran avaus, puhdistus ja suojaus henkisessä työssä

6.Oma tehtävä selkiintyy: Valitse oma erityistehtäväsi.Intuition vahvistaminen. Ohjauksen kuuleminen työssä.

7.Runsauden manifestointi ja runsaustietoisuus: Rahablokkien puhdistus ja taikavoimien käyttö​​​

Verkkokurssi on saatavilla tällä hetkellä ainoastaan henkilökohtaisena valmennuksena, jonka hinta on 888€ kertamaksulla tai 133€ kk 7kk ajan (yht. 931€).

Vaihtoehtoisesti voit tilata pelkästään itseopiskelumateriaalit ilman henkilökohtaisia valmennuspuheluita hintaan 333€ kertamaksulla tai 88€ kk 4 kk ajan (yht. 352€)

Mikäli olet kiinnostunut verkkokurssista tai valmennuksesta, ota yhteyttä sähköpostitse sinisieppi@blueangeltarot.com tai varaa aika ilmaiseen 15min konsultaatioon alla olevasta linkistä:

Palautetta kurssilaiselta:

Aivan ihana kurssi. Jos henkinen työ kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Sain työkalut, miten aloittaa yritystoiminta, rohkeutta tuoda itseni esille, selvyyttä omaan vahvuuteen, miten markkinoida omia palveluita, ilon tutustua muihin ihaniin saman henkisiin ihmisiin, poistaa omia esteitä ja epäilyksiä ja ennen kaikkea tukea ja tönäisyä eteenpäin. Paljon paljon tietoa, parannusta ja kehitystä. Ainutlaatuinen kurssi Suomessa, on etuoikeus saada tällaista opetusta – kiitos Sini

T. Mia – opiskelija Enkeltenkotikoulussa

Kyllä koen, että kurssista on ollut hyötyä! Selkiyttänyt omia tulevaisuuden suunnitelmia ja konkretisoinut niitä eli olen saanut paljon hyviä käytännön vinkkejä, miten toteuttaa asioita. Kurssi oli mielestäni hyvin kattava! Mitä enemmän näitä tekemisiäsi materiaaleja käy läpi, sieltä enemmän saan lisäinspiraatiota.

Jumalten Oraakkeli- Opas saamelaiseen mytologiaan

44€ 6 kk tai 88 12 kk

Olen valmistamassa saamelaisia oraakkelikortteja serkkuni Alrik Palton kanssa, joka maalaa korttien upeat kuvat. Valmistusprosessista syntyi verkkokurssi nimeltään Jumalten Oraakkeli-opas saamelaiseen mytologiaan. Saat sähköpostiisi valintasi mukaisesti joko 6 tai 12 kurssipostia, joista jokainen sisältää yhden kuvan, kanavoinnin joka tulee valmistuvan korttipakan opaskirjaan sekä lisäksi kattavaa tietoa saamelaisesta mytologiasta. Ilmoittaudu uutiskirjeeni tilaajaksi niin saat heti sähköpostiisi täysin ilmaiseksi ensimmäisen kanavoinnin sekä lisätietoa alkavasta koulutuksesta:

Parantavat Kivet-verkkokurssi saatavilla NYT -50% vain 49,50€!

Tule mukaan tutustumaan parantavien kivien kiehtovaan maailmaan! Tällä kurssilla käsittelemme eri kivien parantavia ominaisuuksia, sekä käsittelyohjeita ihan alkeista lähtien. Kurssi sisältää 12 kurssipostia nyt 83 sivuisen e-kirjan muodossa, joissa käydään läpi noin 3 kiveä kerrallaan. Lisäksi mukana 12 kivimeditaatiota ja bonusvideoita!Eli saat yhteensä 12 kurssipostia ja 12 meditaatiota sekä bonusmateriaalia. Parantavat Kivet verkkokurssi tilattavissa nyt -50% hintaan 49,50€.(alv 24%)
Kurssiin kuuluu 83s e-kirja, jossa on yhteensä 12 osaa. Jokaisessa osassa käsitellään 3 parantavaa kiveä vaikutuksineen ja käyttötarkoituksineen. Lisäksi olen kurssin osissa jakanut ohjeita kiven ohjelmointiin, puhdistukseen ja käyttöön liittyen. Kurssista löytyy ohjeita kivimagiaan ja taikoihin, kuinka tasapainotat chakrat kivien avulla, bonusvideoita sekä yhteensä 12 kivimeditaatiota. Kivimeditaatiosta löytyy mm. suojaava kivimeditaatio, rumpumatka kiven kanssa, kurkkuchakraa puhdistava meditaatio, sydänmeditaatio, maadoittava meditaatio, runsauteen ja luovuuteen virittävä meditaatio, Akaasisten Aikakirjojen meditaatio, stressiä lievittävä meditaatio ja energisoiva kivimeditaatio. Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Tarkemmat tiedustelut sähköpostitse sinisieppi@blueangeltarot.com