Sielusta Vaurauteen

Kuvasin juuri youtubekanavalle uuden videon siitä, miksi oli elämäni paras päätös ottaa lopputili. Moni näyttää olevan tämänhetkisessä maailmantilantessa ajautuneena umpikujaan työelämän alueella. Joillekin lopputili on jo saattanut tulla itsestä riippumattomista syistä, toiset taas haluaisivat irtisanoutua ikävästä työstä, mutta eivät näe vaihtoehtoja oravanpyörälle. Tiedän kyllä tasan tarkkaan miltä tämä tuntuu, sillä olen ollut itsekin useaan otteeseen jumissa ikävässä työssä, samalla tiedostaen, että minun tulisi olla tekemässä jotakin ihan muuta, kuitenkaan tietämättä ihan tarkkaan mitä se muu olisi. Tämän muun löytäminen on vaatinut paljon itsetuntemuksen työtä, mutta sen lisäksi rohkeita päätöksiä irrottautua vanhasta tilanteesta. Maailmantilanteen ollessa se mitä se on tällä hetkellä, moni ajautuu väistämättä risteyskohtaan, jossa on alettava tarkastella uusia vaihtoehtoja.

Olen huomannut vetäväni puoleeni kanssaihmisiä, joilla on haaveita luovasta tai henkisestä työstä hyvinvointialalla. Tästä syystä olen alkanut luomaan tapahtumia ja koulutuksia, joiden avulla voin ohjeistaa ihmisiä paremmin löytämään oman sielun tehtävänsä ja näkemään mahdollisuuksia rajoitteiden sijasta. Olen myös rakentanut erityisen verkkokoulutuksen niitä varten, jotka haaveilevat henkisen alan yrityksestä. Tämä rakentamani verkkokurssi Sielusta Vaurauteen tarjoaa avaimet valotyöyrityksen perustamiseen ja liiketoimintaan niille, oli tarkoituksena sitten kokopäiväinen työ tai lisätulojen hankkiminen. Lisäksi olen käynyt koulutuksessa läpi liiketoimintamallin, jonka avulla voit tehdä työstä erittäin kannattavaa. Olen itse käynyt tien vaikeimman kautta kaikkine sudenkuoppineen, joten tiedän kaikki ne riskit jotka liittyvät yrittämiseen. Tämän lisäksi tiedän minkälaisia henkisen puolen juttuja erityisesti valotyöntekijät käyvät läpi sekä työssä että toimintaa aloitellessa.

Kutsun sinut mukaan tulevaan ilmaiseen zoomiin ensi sunnuntaina 28.11.2021 klo 17.00 alkaen. Kannattaa tulla mukaan mikäli olet kiinnostunut valotyöstä, luovasta työstä, yrityksen perustamisesta tai lisätulojen hankkimisesta. Kannattaa tulla mukaan jos vielä etsit elämäntehtävääsi tai mietit olisiko työelämän alueella muita vaihtoehtoja. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen tapahtumaan täyttämällä tiedot lomakkeella. Käyn tapahtumassa läpi kehittämäni askeleet Sielusta Vaurauteen ja kerron lisätietoa alkavasta koulutuksesta.

Ilmainen Sielusta Vaurauteen live zoomissa su 28.11.2021 klo:17.00 alkaen

Kutsuuko sieluntehtävä henkisyyden tai hyvinvoinnin alalla, mutta et oikein tiedä miten päästä alkuun? Pelottaako yrittäminen ja siihen liittyvä byrokratia? Miten tehdä liiketoiminnasta kannattavaa ja miten manifestoida runsautta suoraan sielusta? Oletko kenties jo yrittäjänä, mutta mietit miten saada lisää asiakkita? Näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksia ilmainen livelähetys. Saat linkin josta pääset mukaan tapahtumaan sähköpostiisi ilmoittautuessasi alla olevasta linkistä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s