Kehon puhdistus avaimena tietoisuuteen

Olen aloittanut jo valmistautumisen tulevaan kruunuchakratyöpajaan puhdistautumisen merkeissä. Tiistaina aloitin uudestaan hedelmäpaaston, jota kokeilin viime kesänä saatuani vinkin siihen Arianna Aunonilta. Arianna on huippuluokan ravintovalmentaja, johon olen tutustunut Aphrodite yliopistossa ollessamme samassa koulutuksessa. Hän on lanseerannut Body Awakening (kehoherääminen) nimisen valmennusohjelman, joka on auttanut satoja naisia pääsemään irti lääkityksistä ja ylipainosta.( Jos haluat tutustua hänen työhönsä, löytyy häneltä englanninkielinen youtubekanava https://www.youtube.com/c/AriannaAunon ja nettisivu https://www.ariannaaunon.com/ josta löytyy lisätietoa.)
Joka tapauksessa, inspiroiduin tuosta hedelmäpaastoajatuksesta viime kesänä, kun hän kertoi, kuinka oli puhdistanut kehostaan valtavan määrän loisia, limaa ja tunnetukoksia tuon paaston avulla. Hän kertoi, että tuo paasto avaa tietoisuuden kokonaan ja vahvistaa feminiisen energian virtausta.
Minulle oli tullut mieleeni muutenkin intuitiivisesti pitää muutaman päivän hedelmäkuuri jo ennenkuin kuulin tästä hommasta häneltä, joten ajattelin tietysti johdatuksen olevan kysymyksessä. Loishäätö oli minua kiinnostanut pitemmän aikaa ja olen tehnyt säännöllisesti loishäätöä yrteillä, kuten juomalla koiruohoteetä , vahvaa minttuteetä ja käyttämällä Young Livingin Detoxyme kapseleita, neilikkaöljyä ja frankisensiä. En ole kuitenkaan huomannut kehosta tulleen ulos mitään, kuten Arianna kertoi saaneensa pitkän madon ulos kehosta.
Viime kesänä kokeilin muutaman päivän hedelmäpaastoa, mutta se tuntui ihan liian rankalta. Luulen että asiaan vaikutti hellekeli ja se ettei paastolla käytetä suolaa lisämunuaisten puhdistamisen takia. Toinen juttu mikä varmaan teki paastosta liian rankan myös, oli se, että olin juonut ennen sitä kahvia. Ajattelin ettei se 2 pikkukuppia luomukahvia aamuisin olisi niin paha juttu, mutta sittemmin kun olen kahvinjuonnin lopettanut, olen huomannut sen olevan itselleni tosi vahvan stimulantin ja myrkyn. Meillä on suvussa kofeiiniyliherkkyys ja sen lisäksi olen tutustunut sittemmin kofeiinin haitoista kertoviin tieteellisiin tutkimuksiin, joita kahvilobbarit koettavat pitää piilossa valtamedialta.
Tätini inspiroimana siirryin juomaan kofeiinitonta kahvia. Ruohonjuuressa on esimerkiksi myytävänä useita eri luomulaatuja kofeiinitonta kahvia ja ihan peruskaupastakin löytyy relax kultakatriinaa. Tuo relaxkahvi ei ole luomua, mutta siitäkin on poistettu kofeiini kemikaalien sijasta vesihöyrytysmenetelmällä, joten se paremman puutteessa menettelee. Huomasin tuon kofeiinittoman kahvin ajavan helposti saman asian. Pää ei tullut kipeäksi, mutta jalat olivat kipeänä viikon. Väsymys pakotti lepäilemään tavallista enemmän, mutta se oli mielestäni pelkästään positiivinen asia, sillä olen kärsinyt vuosia ylikierroksista, enkä ole pystynyt nukkumaan esimerkiksi päiväunia, vaikka olisin kuinka väsynyt. Tuon asian muutti kofeiinin poisjättäminen ihan päivässä, joten enpähän taida enää kahvinjuontiin palata. Tiistaina aloitin hedelmäpaaston uudelleen ja jätin pois myös tuon kofeiinittoman kahvin. Aamulla olen juonut lämmintä vettä sitruunalla ja yön yli liotettuja pellavansiemen-luumuvettä suolen toimintaa edistämään. Olen tehnyt aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi smoothiekulhon, johon olen laittanut luomubanaania, vadelmia, mustikoita, luomuomenia, luomuappelsiinimehua ja kookosöljyä. Päälle olen ripotellut lisäksi kookoshiutaleita ja mantelirouhetta. Lisäksi olen syönyt hieman kuivattuja ja tuoreita hedelmiä. Yrttiteetä on tullut niinikään latkittua aika monta kuppia päivässä. Juomavedessä olen käyttänyt puhdistamon elektrolyyttijauhetta nesteytykseen suolaa korvaamaan ja se on ollut toimivan tuntuinen juttu. Maksan puhdistukseen ja irtipäästöön olen käyttänyt jonkin aikaa jo Young Livingin release-öljysekoitusta, joka on tähän tarkoitettu. Release-öljyä hierotaan laimennusöljyn kanssa maksan alueelle. Lisäksi tuoksuttelen releasea diffuuserissa. Suosittelen release-öljysekoitusta erityisesti jos haluat päästää irti vihan ja ärtymyksen tunteista, muista negatiivisista tunteista ja puhdistaa maksaa johon tällaiset tunnetukokset kertyvät. (Jos olet kiinnostunut YL tuotteista, niitä voi tilata kauttani asiakashintaan tai liittyä suoraan jäseneksi https://www.youngliving.com/vo/#/enroll/starter-kits)
Nyt minulla on kolmas päivä tätä hedelmäkuuria menossa ja koetan jatkaa tätä ainakin sunnuntaihin asti. Olo on ollut melko hyvä ja kevyt, mutta huomaan selkeästi detoxoiretta. Ihon kautta on alkanut näppylää pukkaamaan ja välillä koittaa päätäkin vähän särkeä. Se on kyllä helpottanut tuota elektrolyyttivettä juomalla. Tietoisuus tuntuu olevan paremmin auki, sillä aamumeditaatiossa näkyivät värit selkeämmin. Ajattelinkin, että tällainen paasto toimii nyt hyvänä valmistautumisena sunnuntain lähetykseen. Kruunuchakran aktivoimiseen kun sopii kevyt kasvisruoka sekä paasto samoin kuin kolmannelle silmällekin. Lähinnä minua on kuitenkin motivoinut tuo ajatus solutason puhdistuksesta josta olen hiljattain kuullut muidenkin puhuvan. Monet terveystietäjät sanovat ettei lisäravinteiden käytöstä ole esimerkiksi hyötyä jos solutason puhdistusta ei ole tehty ja tähän solutason puhdistukseen on suositeltu alkaalista kasvispitoista ruokavaliota. Itse olen lähes kaikkiruokainen, mutta en syö vehnää enkä valkoista sokeria. Suosin myös luomua ja lähiruokaa. Kokemuksen mukaan minulle tuntuu sopivan parhaiten veriryhmäni 0+ mukainen vähähiilihydaattinen ruokavalio. Siitä huolimatta pyrin tekemään näitä puhdistuskuureja silloin tällöin jolloin syön vain kasvisvoittoisesti tai teen mehupaaston. Mehupaastoista hyväksi havaittu on ollut tuo vogelin mehupaasto.
Puhdistusta tehostamaan kävin tänään turvesaunassa. Sauna oli siis ihan normaali, mutta turvetta naamaan ja nahkaan, ja rosmariiniöljyä löylyveteen.
Tulevassa työpajassa kruunuchakralle, teemme henkisiä harjoituksia, lauletaan parannuslauluja, meditoidaan ja mantrataan. Kutsutaan paikalle enkelit, oppaat ja valomaailman auttajat ja pidetään energiat korkealla. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, klikkaa linkkiä alapuolella niin nähdään sunnuntaina! Voit myös katsoa tallenteen myöhemmin, mikäli et pääse osallistumaan reaaliajassa.
Tietoisuuden valo-työpaja kruunu-chakralle suorana lähetyksenä verkossa 3.10.2021 klo:17.00-19.0033€
Lähetyksessä käymme läpi kruunuchakraan ja tietoisuuteen liittyviä asioita. Saat selville miten avartaa tietoisuutta ja avata kruunuchakraa. Kun kruunu on auki ja tasapainossa, olemme yhteydessä itseemme, muihin ja koko luomakuntaan, epätasapainon johtaessa eristäytymiseen, eksistentiaaliseen yksinäisyyteen ja epätoivoon. Stressaavat ympäristöt, traumat, erillisyys ja ego sulkevat kruunuchakraa kun taas henkiset harjoitukset avaavat. Kruunuchakraan liitetään tietoisuus, yhteys jumalalliseen, sieluun, todelliseen itseen, enkeleihin ja oppaisiin. Sulkeutuneesta chakrasta kertoo henkisyyden ja jumalallisen kieltäminen, erillisyys, pelot ja epäilykset. Chakratyöpajassa käyn läpi harjoituksia tietoisuuden avartamiseksi. Kerron mitkä asiat sulkevat ja avaavat kruunuchakraa. Tulevassa Tietoisuuden valo-chakratyöpajassa käydään läpi kruunuchakran asioita, lauletaan parannuslauluja, otetaan yhteyttä enkeleihin, oppaisiin ja korkeampaan itseen ja teemme parannusta ja henkisiä harjoituksia seremonian muodossa.

Mikäli haluat olla mukana Tietoisuuden valo- työpajassa 3.10.2021 klo:17.00-19.00, voit tulla mukaan 33€ kertamaksulla. Ilmoittaudu tästä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s